medixx Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Sen z piątku na sobote to było już nad ranem bo gdy się przebudziłam było jasno. Wypadł mi ząb. Najpierw poczułam dziwny zmak w buzi okazało się, że to krew a potem wyciągnełam wypadniętego zęba z korzeniem.Tylko tyle. Taki krótki. Sen z niedzieli na poniedziałek. Nie wiem czy to sen czy co to było. Wydawało mi się ze sie obudziłam i w tym momencie widziałam przed sobą twarz umarłej osoby, której nie znałam. Bylo to raczej coś w stylu zombi. Raz kobieta które się do mnie odwróciła z dziwnym uśmiechem. Później starszy mężczyzna bez wyrazu. Ich twarze były pocięte i pokrwawine. Nie wiem czy mi sie to sniło. Mam wrazenie że widziałam ich po obudzeniu się w nocy. Widziałam cos jeszcze ale nie moge sobie przypomniec co. Budziłam sie tak kilka razy. Czy ktoś może wie o co chodzi. Dodam tylko, że nigdy nie pamietam swoich snów. Ostatni zapamiętany to kilka lat temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LuckyBoy94 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 No z tym zębem to polecam wizytę u stomatologa ^^, taki żarcik na rozluźnienie Co do tego zęba.. Jakaś część Ciebie, która po prostu wypadła z korzeniami.. Wnętrze Ci to wypomina . Tą częścią może być np szybko zakończony związek, sprawiedliwość jaką się w życiu kierowałeś, wszystko można pod to wrzucić.. Druga część snu "umarli", którzy Cie nawiedzają.. To wg mnie oczywiście.. ma związek z tym pierwszym snem, to są właśnie te wyrzuty.. Trzeba przeanalizować co symbolizuje ten ząb i jakoś tą sprawę ładnie załatwić. Życzę powodzenia, Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medixx Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Dzieki za pomoc w zrozumieniu tego snu, a nawet snów. Moze faktycznie masz rację. Pozdrwawim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts