pawel116 Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Witam, często zdarza mi się coś czego nie potrafię nazwać. Chodzi o to, że gdy śnię o jakiejś osobie, zwierzęciu lub przedmiocie to potem tego dnia mam z nimi styczność. Kiedyś przyśnił mi się mój dziadek ze swoją przyjaciółką i potem idąc na miasto widziałem ich po drugiej stronie ulicy. Później śnił mi się kot sąsiadów i tego dnia spotkałem go na klatce i przyprowadziłem do swojego domu. Jeszcze innym razem śniło mi się pranie w pralce i potem moja matka weszła do pokoju i spytała czy mam jakieś rzeczy do prania bo ona robi pranie. Jak to nazwać? Czy to są może początki jasnowidzenia w snach? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bakea Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Hm brzmi ciekawie ja bym powiedziala ze cos w tym naprawde jest hmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
befadka Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 ja to widze Pawle tak : sa rozne sny fantazje / przekazy inne oraz takie "prorocze " i o nich chcialabym troszeczke napisac . podczas snu jak swiadomy rozum jest "wylaczony " to gore bierze Twoj duch / podswiadomosc /dusza /aniol nazwa nie ma znaczenia bo kazdy moze nazwac jak chce ,zalozmy ze ja to nazywam dusza i takiej nazwy bede uzywac . podczas snu dusza przenika w inne linie zycia innych osob oraz Twoja wlasna dlatego jest silne wrazenie de ja vu chyba tak to sie pisze podczas pobudki swiadomego umyslu powraca ale to co zobaczyla i zarejstrowala to jej i zostaje gdzies w Tobie ,sluchajac wlasnej duszy jestesmy w stanie zmienic w tysiacach procent wlasne zycie poprzez dusze bo ona wie co sie bedzie dzialo w przyszlosci i w jaki sposob nas uchronic przed tym badz pomoc w realizacji iosiagnieciu tego czego potrzebujemy .Jestes o krok dalej bo umiesz to zauwazyc i silnie czujesz ja . dlatego male dzieci do dwoch chyba lat nie rozrozniaja snu od jawy bo to dla naszego umyslu niepojete i tajemnicze ,to najdluzsza praca nad zrozumieniem dla umyslu ze to sie dzieje na innych liniach zycia wlasnych ,cudzych i krzyzujacych sie a nie w rzeczywistym tu i teraz do czego jest przyzwyczajony - Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Przyznam szczerze, że niewiele zrozumiałem z tego co napisałaś, ale ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
befadka Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 (edited) hahahahah dobre :-) oczywiscie wszystko co pisze to subiektywne moje poglady . hymmm jestes ty a w Tobie dusza ,dla mnie to dwa rozne swiaty jak cos widzialnego,namacalnego=swiadomy umysl oraz magii i wszystkiego co niepojete i pozawerbalne =dusza swiadomy umysl jest w ciele i trwale z nim polaczony dlatego bo realny namacalny i rzeczywisty dusza jest tez w TOBIE ale moze byc wszedzie i porozumiewac sie ze wszystkimi ,wybiegac na inne linie zycia ktore dopiero maja byc ,sa lub byly .DUSZA nie jest niczym ograniczona dlatego moze byc cudownym przewodnikiem bo kazda swiadomoa decyzje moze zobaczyc jak zaowocuje w przyszlosci ( na danej lini zycia , to cud bo ona widzi wielowariantowosc naszego zycia i wybierze taka linie ktora uzna ze potrzebujesz ) Dusza to Bog w Tobie laczac to ze snem .czesc Ciebie zasypia a DUSZA jest aktywna caly czas i w snach przenosi sie w przyszlosc lub terazniejszosc to linie zycie dlatego po przebudzeniu jesli pamietasz to wiesz ze tam byles badz kogos spotkasz bo Twoja Dusza Ci to pokazala . Jasnowidzenie tez polega na kontaktach dusz . a teraz jak ?? Edited November 15, 2011 by befadka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Teraz już rozumiem Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Z tego co obserwuję, tego typu przeczucia przyszłości ma niezwykle wiele osób Uwikłani w pospiech dnia, sprawy "przyziemne" nie zwracamy na to często uwagi. Trochę skupienia i chwila czasu na zastanowienie się, a nagle zauważymy, że nie raz i nam się coś takiego zdarzyło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts