Jump to content

Sen o Tacie! PROSZĘ O POMOC !!

LuLuIzunia

Recommended Posts

Witam dzisiaj śnił mi się mój Tata który zmarł 11 lat temu ;-(. Miałam wtedy 12 lat i zmarł na moich oczach. Śniło mi się, że on żył ale trafił do więzienia co ukrywała moja mama przede mną. I nie byłoby problemu po za tym, że sen był bardzo realny ale obudziłam się ze łzami w oczach, a dokładniej płakałam jak dziecko. Czy wie ktoś co może oznaczać taki sen i taka reakcja na sen? Bardzo proszę o pomoc !!

(to dla mnie bardzo ważne)

Edited by cyganicha
ort.; nr gg podano niezgodnie z Regulaminem

Witaj mogą być tutaj dwa wytłumaczenia:

1. Twój tata chciał Ci o czymś powiedzieć,ale nie zdążył,bo zmarł i teraz kiedy dojrzałaś do tej informacji chciał Ci w ten sposób powiedzieć o jego życiu,może coś się wydarzyło w jego życiu takiego,co ukrywał wraz z Twoją mamą.

2. Możliwe,że Twój tata ma jakieś problemy po tamtej stronie,chociaż 11 lat to sporo,czy nie śnił Ci się wcześniej? Albo poczekaj czy rozmyślałaś o nim dużo? i nadal myślisz? jeśli tak i dodasz do tego emocje pełne uczuć mogą one go trzymać tu przy ziemi,co jest dla niego męką,bo nie może przejść na drugą stronę. Takie więzienie. Bo wiedz,że jak myślimy o zmarłym non stop i rozpamiętujemy to trzymamy taką dusze na łańcuchu. Musisz zamknąć ten rozdział w życiu,przestać się czuć winną. Wiem,że jest Ci bardzo z tym ciężko,ale przynajmniej spróbuj,zrób to dla swojego taty. Dzięki temu pomożesz mu bardziej niż wtedy i będzie mógł zaznać szczęścia. Bo takie dusze trzymane na sił cierpią okrutnie.

Ale oczywiście podejdź do tego z dystansem,bo mogę się mylić. Możliwe,że też Twoja mama tak rozpamiętuje...

Pozdrawiam

• Like 1

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedz. Moim zdaniem możliwe, że chodzi o to, że często Ojciec pojawia się w moich myślach ale też ludzie często go wspominają do dzisiaj. Postaram się to ograniczyć. Dodam też, że to nie pierwszy sen o ojcu ale pierwszy tak realny i emocjonalny. Może się wkurzył na mnie, że nie daje mu spokoju ;). Zawsze miał ciekawe pomysły za życia to po śmierci pewnie też...

Pozdrawiam i bardzo dziękuję ;)