Jump to content

bycie zabitym, zabijanie widzenie że ktoś kogoś zabija

dragon:D

Recommended Posts

od jakiegos czasu z pol roku mi sie sni ze ktos mnie zabija albo ja zabijam lub widze ze ktos mnie zabija. najczesciej jest tak ze jak mnie ktos zabija to jest w zbroi samuraja lub ninji jak ja zabijam to ja jestem w takims stroju a jak ja widze ze ktos kogos zabija to widze 2 wojownikow. pomalu zaczynam rozrozniac sen od jawy w sensie ze umiem latac ze tak powiem doskonale umiejetnosci latanie ze z kazdym razem potrafie coraz szybciej. wiec czasem zwiewam w taki sposob lecz po drodze napotykam sie na tych wojownikow. ostatnio miałam dziwny sen (chodze na zajecia dod ninjutsu inaczej sztuki walki) to nie bylo wtedy z tajemniczymi wojownikami lecz bylo ze normalnie szlam na zajecia w sali nagle wszyscy sie na mnie zucili walczylam z nimi po jakims czasie mnie unieruchomili trzymajac mnie trener nagle podszedl z katana (mieczem) i mnie zabil takie sny mnie nie przerazaja nwm dla czego jedynie mnie przerazaja sny z pajakami i duchami prosze o inetrpretacje

Ojej...

Wnioskuję z Twojego snu,że jesteś osobą pełną energii,nowych pomysłów i jedną wielką burzą hormonów ;) bo jesteś chyba w okresie dojrzewania... To,że ktoś Cię zabija są to ciągłe zmiany,które zachodzą w Tobie typowe dla dojrzewania. To,że zabijasz to chyba lubisz żartować sobie z kogoś,wygłupiać się lub dokuczyć czasami ;) I cały czas uczysz się czegoś nowego i rozwijasz się jak w okresie dojrzewania :D