Skocz do zawartości

prośba o wróżbę -Proszę kogo kolwiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry chciała bym wiedzieć czy mój mąż na dzień dzisiejszy mnie zdradza czy spotyka się z inną Kasia 09 02 68 Krzysiek 20 09 65

Napisano

Kasiu karty pokazują że niestety , ale spotyka sie z inna kobietą.Ma tę kobiete w swoich mysklach jest to Królowa kielichów ciepła i wrazliwa kobieta .W secu ma 5 mieczy czyli tak jakby czuł sie zwycięzcą , ale własciwie to karta porazki , która zapowiada konflikt i wrogosc do partnera.To co wnosi do waszego zwiazku to karta 3 kielichów , a więc to karta trójkatów , zabawa , towarzyskosc , uzywanie zycia.

Ty oczywiscie cos czujesz , ze jest nie tak i wszynasz kłótnie , wybuchasz , ranisz słowami .Mozliwe ze sie od kogos dowiedziałas.

czekasz cierpliwie co z tego bedzie , a zalezy ci tez na utrzymaniu spraw materialnych.Nie widzę tu rozpadu ponieważ sprawy materialne bedą zajmowały główna role , moze dojsc do jakiegos wyjazdu , ale potem wracacie do normy.

Napisano

jeszcze małe dopytanie wcześniej już się spotykał z inną czy ponownie z tą samą osobą się spotyka(ona 35lat Aneta)czy jest jeszcze inna i czy jest to osoba z jego pracy on zapewnia że nie spotyka się z nikim mam wrażenie że on dopiero będzie zacznie się spotykać bo na tą chwilę nie widzę nic być może się mylę

Napisano

Na dzien dzisiejszy moze sie nie spotykac , ale moze ponowic spotkania z Anetą i jest mozliwosc ze to sie dzieje w pracy .

Napisano

czyli na dzień dzisiejszy nie z nią się spotyka lecz jest jeszcze inna z którą teraz się spotyka czy tak mam to rozumieć przepraszam za moje dopytanie ale zależy mi na odpowiedzi

Napisano

Jesli sie moge wtracic :-) uwazam ze pan ma jakies potrzeby, fantazje i marzenia tak jakby w oblokach buja moze to kryzys wieku sredniego .

To moze go kusic na nowe relacje z inna kobieta np.