heexee Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Wiec pora na mnie.. bardzo proszę o interpretację... mianowicie miałam taki sen iż ukrywałam się w lesie z swoim byłm facetem (nie jesteśmy dwa lata, ale ciągle go kocham i ciągle nasze ścieżki się krzyżują) i przyjaciółka która dwa lata nie widziałam i jeszcze jednym znajomym. mieliśmy pełno bagażu- siedzieliśmy na takiej jakby polanie, kiedy było jasno śmialiśmy się i żartowaliśmy, później zrobiło się ciemno a my baliśmy się zasnąć, żeby ktoś/coś nas nie znalazł nie dopadl... kiedy tylko słyszeliśmy jakieś glosy, czy widzieliśmy światła samochodów uciekaliśmy w głąb lasu, bagaże zostawaly- a ja panicznie sie balam, ze zobacza te bagaze i domysla sie, ze gdzieś w pobliżu jesteśmy. Byl tez jakiś budynek.. w którym się ukrywaliśmy, ale ogólnie bardzo sie go bałam... sczegolow nie pamietam... obudzialm sie z lekiem... i cigale myślę o tym... będę bardzo wdzięczna na interpretację... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Witaj ten sen może oznaczać to,że kryjesz się z tym co czujesz. Wolisz to schować w sobie i nikomu nie pokazywać,jest Ci z tym ciężko,uważasz,że nie masz wsparcia,nikt Ci nie pomaga,ale sama jesteś sobie winna,bo nie chcesz się otworzyć. To,że się z nim ukrywałaś znaczy to,że nadal coś do niego czujesz i boisz się o tym powiedzieć i on być może ma to samo i boisz się coś z tym zrobić. Chociaż los daje wam szansę brak wam odwagi. Są koło Ciebie nowe ścieżki,jakieś nowe propozycje,szanse,ale boisz się podjąć czegoś nowego i wolisz po zostać przy tym co stare. Ale oczywiście traktuj to z dystansem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts