Dorota777 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Śniło mi się,że pływałam w wodzie.Woda była spokojna jak tafla,ja pchałam tratwę i ktoś na niej siedział.Pływało mi się miło ,woda była ciepła.Po wyjściu z wody założyłam długą białą spódnicę.Był słoneczny dzień.Tylko tyle pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikorka11 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 To może znaczyć,że jesteś osobą zrównoważoną,spokojną,wiesz czego chcesz i widzisz sens swojego życia.Ogólnie jesteś ciepłą,miłą i pomocną osobą. I w swoim życiu często spotykasz osoby godne zaufania,które Ci towarzyszą wiernie w tej swojej życiowej podróży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorota777 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Dzięki za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts