ksena999 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Witam już tu pisałam w maju w sprawie klątwy rzuconej na moją mamę przez cygankę , radzili mi iść do egzorcysty , w domu dzieją się cuda , nie znalazłam egzorcysty , opisałam wszystko dokładnie co się wydarzyło w 1943 roku mojej mamie , jednak po przesłaniu mojego zdjęcia do egzorcysty dostałam to .....to usłyszałam od egzorcysty -----Pani Ewo, diagnoza dla Pani energia 1000 1 istota bezcielesna w aurze do odprowadzenia 85% programów i lęków duszy do czyszczenia 45% nieskończonych wcieleń do zamknięcia 3!!! klątwy rodowe - jedna rzucona na Pani matkę, dwie rzucone 7 pokoleń temu. Co dalej z tym robić???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sowilo92 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 45% nieskończonych wcieleń do zamknięcia?..yyy:O...jak wcielenia można nie skończyć?...może to zbyt odważne stwierdzenie, ale nie wiem, czy warto wierzyć w "diagnozę" akurat tego egzorcysty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seid Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Wywalić diagnozę do śmieci i poszukac lepszego fachowca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robstan Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 proszę o kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 45% nieskończonych wcieleń do zamknięcia?..yyy:O...jak wcielenia można nie skończyć?...może to zbyt odważne stwierdzenie, ale nie wiem, czy warto wierzyć w "diagnozę" akurat tego egzorcysty... prawdopodobnie chodzi o to ze nie przerobiła karmy i nauki jaka miała w danym wcieleniu.jeżeli chodzi o klątwy to trzeba oczyścić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Witam już tu pisałam w maju w sprawie klątwy rzuconej na moją mamę przez cygankę , radzili mi iść do egzorcysty , w domu dzieją się cuda , nie znalazłam egzorcysty , opisałam wszystko dokładnie co się wydarzyło w 1943 roku mojej mamie , jednak po przesłaniu mojego zdjęcia do egzorcysty dostałam to .....to usłyszałam od egzorcysty -----Pani Ewo, diagnoza dla Pani energia 1000 1 istota bezcielesna w aurze do odprowadzenia 85% programów i lęków duszy do czyszczenia 45% nieskończonych wcieleń do zamknięcia 3!!! klątwy rodowe - jedna rzucona na Pani matkę, dwie rzucone 7 pokoleń temu. Co dalej z tym robić???? szukaj wsrod katolickich ksiezy egzorcysty zostaw szamanow i nie daj sie na kase naciagac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiedźmin Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 prawdopodobnie chodzi o to ze nie przerobiła karmy i nauki jaka miała w danym wcieleniu.jeżeli chodzi o klątwy to trzeba oczyścić Ja bym stawiał raczej na to, że nie przerobiła karmy z tego wcielenia jedynie. A brzmi ona: "Rzuć ezoterykę i zacznij używać mózgu. New Age to zło.":D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 jest wiele dróg ezoteryki, nie będziemy się spierać to nie to forum -wikingu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seid Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Ot mamy postęp. Kiedyś za całe zło tego świata byli odpowiedzialni albo Żydzi albo czarownice czczące szatana. Dzisiaj wszystkiemu winna karma ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sowilo92 Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Nie wiem czy jest możliwość nie przerobienia karmy danego wcielenia, ponieważ karma(n) to prawo przyczyny i skutku, a więc odradzamy się tak długo, aż odpracujemy za to (dzięki temu) co wcześniej zrobiliśmy/pomyśleliśmy itd....więc jest to oczywiste, że mamy nie przerobioną karmę, jeżeli nasze piękne ciała są ta jakże pięknej ziemi...inaczej nie byłoby sensu, żeby tu trwać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Nie wiem czy jest możliwość nie przerobienia karmy danego wcielenia, ponieważ karma(n) to prawo przyczyny i skutku, a więc odradzamy się tak długo, aż odpracujemy za to (dzięki temu) co wcześniej zrobiliśmy/pomyśleliśmy itd....więc jest to oczywiste, że mamy nie przerobioną karmę, jeżeli nasze piękne ciała są ta jakże pięknej ziemi...inaczej nie byłoby sensu, żeby tu trwać... jest możliwe miedzy innymi poprzez zrozumienie lekcji jaka niesie dana sytuacja spotkałem osoby w tej reinkarnacji które znalem w poprzednim wcieleniu a które zrobiły mi krzywdę i którym powinienem wybaczyć. jeżeli nie wiesz dokładnie zawsze można oczyścić karmę, świecą w intencji,wahadłem,afirmacja,czy innymi metodami.Numerologia ułatwia to, dając informacje,tylko warunek trzeba chcieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sowilo92 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Jasne, my karmę przerabiamy stopniowo, ale nie jest możliwe, żeby przerobić całą karmę w jednym wcieleniu...ups, jest, no ale oświeconych jest niewiele...szczerze mówiąc nie za bardzo wierzę w oczyszczanie karmy innymi metodami, niż życiem i dążeniem do bycia lepszym...karma to przyczyna i skutek, czyli jeżeli Ty kogoś walniesz w nos, to nie wystarczy, że zapalisz świecę, musisz ponieść tego konsekwencje tak czy siak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 karma to uczynki z poprzednich wcieleń i nie każdy ma w nie wgląd a rzutują na obecne życie dlatego tak ważne jest jej oczyszczanie,jeżeli uderzę kogoś w nos to poniosę konsekwencje owszem,albo natychmiastowe,np.oberwę,albo zwiększę obciążenia grzechowe,których jeśli nie oczyszczę przejdą po śmierci tego ciała jako karma. Doskonałym przykładem jest to co dzieje się pomiędzy żydami a Palestyńczykami,ofiary holokaustu a ich katami, ofiara stała się, katem,a kat ofiara żeby przerwać ten krąg potrzeba wybaczenia,i zrozumienia daleko od tego obu stronom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sowilo92 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Karma to nie są uczynki, karma jest to prawo przyczyny i skutku, w rezultacie którego przeżywamy świat w określony sposób, odpowiednio do nagromadzonych wrażeń...oczyścić można ja przez odpracowanie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 może zbytnio uprościłem ale określone uczynki maja takie a nie inne skutki,oczyścić ja można także przez laskę BOGA ,zrozumienie ,dobry uczynek,zmianę trybu postępowania,ofiary,i prace własną czyli rozwój duchowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika890 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 witam:) Możesz wierzyć lub nie, ale takimi rzeczami zajmuja się w częstochowie dokładnie na jasnej górze. jest tam kaplica wktórej odprawiane są egzorcyzmy oczywiście przez księży egzorcystów, a dzieja się takie rzeczy że aż ciarki mnie przechodzą jak o tym pomysle. możesz też spróbować w miejscowości orle mieszka tam szeptunka pani wiera , pomogła wielu ludziom. Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiedźmin Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 witam:)Możesz wierzyć lub nie, ale takimi rzeczami zajmuja się w częstochowie dokładnie na jasnej górze. jest tam kaplica wktórej odprawiane są egzorcyzmy oczywiście przez księży egzorcystów, a dzieja się takie rzeczy że aż ciarki mnie przechodzą jak o tym pomysle. możesz też spróbować w miejscowości orle mieszka tam szeptunka pani wiera , pomogła wielu ludziom. Powodzenia Ta miejscowość to się dokładnie Orla nazywa;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika890 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 tak, tak zawsze przekręcam ale ważne że jest ktoś kto mnie poprawi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyrth Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 I jak z tą klątwą? Poradziłaś sobie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts