Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę Panią o wróżbę, co mnie czeka w tym tygodniu, chodzi mi o pracę (zmiana właściciela firmy) oraz sprawy uczuciowe. Dziękuję z góry za odpowiedź:) Dane przesyłan na priv. Pozdrawiam;)

Napisano

zadaj konkretne pytanie .Nie odpowiadam na pytania co mnie czeka dzis czy w tym tygodniu .

Napisano

czy w związku ze zmianą właściciela - będą zwolnienia, czy zostanę w tej pracy, czy będę mieć inną pracę w najbliższym czasie? Jeśli chodzi o drugie pytanie, to bardzo się pokłóciliśmy i zastanawiam się jak długo będzie trwała ta niezgoda? Czy będą takie kłótnie się powtarzać czy relacja się ustabilizuje? Ciężko tak żyć.

Napisano

Karty wskazują że zostaniesz w tej pracy i wyszły ładne karty wiec powinnas byc zadowolona .

jezeli chodzi o partnerstwo to nie mam dobrych wiesci.Raczej bedą powtarzały sie kłótnie , a ty bedziesz niezdecydowana i rozdarta wewnetrznie , a takze poczucie samotnosci.

Podstwą waszego zwiazku jest karta 10 mieczy wiec przybicie i przygnebienie.Partner ma w sercu rodzinę i to zeby ja utrzymac . Obecnie odpoczywa i jest niby stabilnie , ae izoluje sie i zamyka w sobie.

Ty w głowie masz walke i rywalizację , kłótnie , nie wiem o co i czujesz , ze to się wszystko wali .Przechodzisz transformacje , ale boisz sie , chociaz strach ma czasami tylko wielkie oczy .

Napisano

Dziękuję ślicznie, to ja chcę mieć rodzinę, on tylko biznesy ( stąd także te nieporozumienia) Wydaje mi się, że chyba już się odkochałam, w każdym bądź razie nie czuję tego do dawniej i nie wiem czy to wróci. Jeśli chodzi o transformację, to czego ona dotyczy? Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję;)

Napisano

nie karta 10 kielichów była w jego sercu więc on chce miec rodzinę i owszem zapewnic jej byt . powiem szczerze ze u niego były lepsze karty niz u ciebie . To ty masz jakis konflikt i własnie ta transformacja dotyczy twoich uczuc .To co wnosisz do zwiazku to karta Śmierci czyli martwota , ale w sercu masz Gwiazde czyli masz jeszcze nadzieje , ze to sie da naprawic.tu chyba problem jest wiecej w tobie , niz w nim .

Napisano

Dziękuję, ma Pani rację, miałam dość poświęceń tylko z mojej strony. Pozdrawiam;)