ejmiblaneczka Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Witam.Jest tu ktoś kto wie coś więcej na temat oczu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 A możesz dokładniej opisać swój problem i powiedzieć czego oczekujesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 Witam.Przepraszam że dopiero teraz wracam do tematu...Kropka w oku (plamki w oku)...To nie problem,raczej ciekawość.Słyszałam o ludziach którzy z oczu a raczej ich zawartości potrafią "wyczytać" kim jesteś, bądz jakiej kondycji jest twój organizm lub dusza...Byłam świadkiem na potwierdzenie tej umiejętności...Na tym forum szukam osoby która wie o czym mówię i potrafi przybliżyć mi ten temat...Kilka lat temu pojawiła się taka plamka w moim oku i nie przypominam sobie żeby nastąpiło to w wyniku jakiegoś urazu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 A co ma z tym wspólnego jakaś kropka w oku? Ze zdrowego, normalnego oka też można wyczytać atrybuty osobowości i stan zdrowia... Nie potrzeba mieć do tego kropek w oczach... A, chcesz żeby ktoś wyczytał z Twoich oczu, skąd się ta plamka wzięła tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
befadka Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 wiesz ja mam oczka pelne plam ,kiedys nawet okulastka robila mi specjalne badania bo takich jeszcze nie widziala ale na mysl by mi nie przyszlo zeby z nich cos czytac . zobaczyc i wyczuc Ciebie mozna na podstawie wielu dziedzin . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel116 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Nie chodzi o to, po prostu nie można zrozumieć tego co ejmiblaneczka chce nam przekazać... Nie wiadomo o co chodzi, przynajmniej ja nie wiem ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
befadka Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Nie chodzi o to, po prostu nie można zrozumieć tego co ejmiblaneczka chce nam przekazać... Nie wiadomo o co chodzi, przynajmniej ja nie wiem ;P no to jest nas dwoch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Słyszałam o ludziach którzy z oczu a raczej ich zawartości potrafią "wyczytać" kim jesteś, bądz jakiej kondycji jest twój organizm lub dusza...Kilka lat temu pojawiła się taka plamka w moim oku i nie przypominam sobie żeby nastąpiło to w wyniku jakiegoś urazu... Chodzi Tobie o irydologa? On potrafi powiedzieć nie tylko nt oczu ale na co osoba choruje lub jakie dolegliwości może mieć w przyszłości. Plamki w jednym oku też mam i nie powstały one w wyniku żadnego urazu. Dużo osób ma takie plamki... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 Dziękuje.Czyli szukam irydologa?Spotkałaś się już tym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ejmiblaneczka Posted November 19, 2011 Author Share Posted November 19, 2011 Dziękuje za chęci ktoś chyba mi już pomógł pozdrawiam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Dziękuje.Czyli szukam irydologa?Spotkałaś się już tym? Bardzo proszę Tak, szukasz irydologa. Spotkałam się już z tym. Dziękuje za chęci ktoś chyba mi już pomógł pozdrawiam... Bardzo się cieszę i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts