Jump to content

kropka w oku

ejmiblaneczka

Recommended Posts

Witam.Przepraszam że dopiero teraz wracam do tematu...Kropka w oku (plamki w oku)...To nie problem,raczej ciekawość.Słyszałam o ludziach którzy z oczu a raczej ich zawartości potrafią "wyczytać" kim jesteś, bądz jakiej kondycji jest twój organizm lub dusza...Byłam świadkiem na potwierdzenie tej umiejętności...Na tym forum szukam osoby która wie o czym mówię i potrafi przybliżyć mi ten temat...Kilka lat temu pojawiła się taka plamka w moim oku i nie przypominam sobie żeby nastąpiło to w wyniku jakiegoś urazu...

A co ma z tym wspólnego jakaś kropka w oku? Ze zdrowego, normalnego oka też można wyczytać atrybuty osobowości i stan zdrowia... Nie potrzeba mieć do tego kropek w oczach...

A, chcesz żeby ktoś wyczytał z Twoich oczu, skąd się ta plamka wzięła tak? ;)

wiesz ja mam oczka pelne plam ,kiedys nawet okulastka robila mi specjalne badania bo takich jeszcze nie widziala ale na mysl by mi nie przyszlo zeby z nich cos czytac .

zobaczyc i wyczuc Ciebie mozna na podstawie wielu dziedzin .

Nie chodzi o to, po prostu nie można zrozumieć tego co ejmiblaneczka chce nam przekazać... Nie wiadomo o co chodzi, przynajmniej ja nie wiem ;P

no to jest nas dwoch

Guest cyganicha
Słyszałam o ludziach którzy z oczu a raczej ich zawartości potrafią "wyczytać" kim jesteś, bądz jakiej kondycji jest twój organizm lub dusza...Kilka lat temu pojawiła się taka plamka w moim oku i nie przypominam sobie żeby nastąpiło to w wyniku jakiegoś urazu...

Chodzi Tobie o irydologa? On potrafi powiedzieć nie tylko nt oczu ale na co osoba choruje lub jakie dolegliwości może mieć w przyszłości.

Plamki w jednym oku też mam i nie powstały one w wyniku żadnego urazu. Dużo osób ma takie plamki...

Pozdrawiam :)

Guest cyganicha
Dziękuje.Czyli szukam irydologa?Spotkałaś się już tym?

Bardzo proszę :)

Tak, szukasz irydologa. Spotkałam się już z tym.

Dziękuje za chęci ktoś chyba mi już pomógł ;) pozdrawiam...

Bardzo się cieszę i pozdrawiam :)