Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Dane podaje na prv.

Chcialam sie zapytać czy ta relacja ma sens? Czy pan ma jakies uczucia do mnie? Czy sie mna bawi? I jak to sie rozwinie, czy powinnam sie angazowac i zaczac dzialac w jego strone:) Jakie są jego interncje? Chce kontaktu ze mna??:)

Pozdrawiam i dziekuję :*

Napisano (edytowane)

Witaj !h20kas. Karty pokazują , ze Ty jesteś już gotowa na bliższą znajomość z tym chłopakiem . Mimo tego w głowie kłębią Ci się rożne myśli . Niepokoisz się , gdyż nie jesteś pewna jego uczuć i zamiarów względem Ciebie . Jak na razie nie masz go w sercu . Jest ktoś kogo darzysz wielkim autorytetem , może to być również Twoje przygotowanie do egzaminów.Ty pokazujesz swoja kobiecość , seksualność, poczucie estetyki , piękna. On wnosi do waszej znajomości niepewność i nerwowość. Myśli o zakończeniu jakiejś znajomości i zaczęciu wszystkiego od nowa i nie koniecznie musi tu chodzić o Ciebie . Na zewnątrz pokazuje swoja siłę , pewność siebie i niezależność. Przyszłość nie jest jednoznaczna . Możliwe , że oprócz Ciebie w jego życiu jest jeszcze jedna kobieta. Nie jestem pewna, czy taki układ będzie Ci odpowiadał.

Tak to widzę h20kas obym się myliła.

Pozdrawiam

Miałam problem z wysłaniem wiadomości nie mogłam wejść na forum :)

Edytowane przez miriam 1
  • Lubię to! 1