h20kas Napisano 16 Listopada 2011 Napisano 16 Listopada 2011 Witam! Dane podaje na prv. Chcialam sie zapytać czy ta relacja ma sens? Czy pan ma jakies uczucia do mnie? Czy sie mna bawi? I jak to sie rozwinie, czy powinnam sie angazowac i zaczac dzialac w jego strone:) Jakie są jego interncje? Chce kontaktu ze mna?? Pozdrawiam i dziekuję :* Cytuj
miriam 1 Napisano 20 Listopada 2011 Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Witaj !h20kas. Karty pokazują , ze Ty jesteś już gotowa na bliższą znajomość z tym chłopakiem . Mimo tego w głowie kłębią Ci się rożne myśli . Niepokoisz się , gdyż nie jesteś pewna jego uczuć i zamiarów względem Ciebie . Jak na razie nie masz go w sercu . Jest ktoś kogo darzysz wielkim autorytetem , może to być również Twoje przygotowanie do egzaminów.Ty pokazujesz swoja kobiecość , seksualność, poczucie estetyki , piękna. On wnosi do waszej znajomości niepewność i nerwowość. Myśli o zakończeniu jakiejś znajomości i zaczęciu wszystkiego od nowa i nie koniecznie musi tu chodzić o Ciebie . Na zewnątrz pokazuje swoja siłę , pewność siebie i niezależność. Przyszłość nie jest jednoznaczna . Możliwe , że oprócz Ciebie w jego życiu jest jeszcze jedna kobieta. Nie jestem pewna, czy taki układ będzie Ci odpowiadał. Tak to widzę h20kas obym się myliła. Pozdrawiam Miałam problem z wysłaniem wiadomości nie mogłam wejść na forum Edytowane 20 Listopada 2011 przez miriam 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi