ultraviolet Napisano 16 Listopada 2011 Napisano 16 Listopada 2011 Hmm to mój pierwszy post, także z góry przepraszam jeśli naruszam jakiś punkt w regulaminie . Mam pytanie odnośnie sfery uczuciowej chłopaka z którym byłam 2 lata temu, mieliśmy kontakt ze sobą do wcześniejszego poniedzialku/wtorku. Chce wiedzieć czy on jeszcze o mnie myśli i czy do mnie coś czuje i co mam zrobić żeby go odzyskać ? Cytuj
protina Napisano 16 Listopada 2011 Napisano 16 Listopada 2011 musisz podac Wasze imiona i daty urodzenia Cytuj
protina Napisano 16 Listopada 2011 Napisano 16 Listopada 2011 Imiona i daty urodzenia są po to żeby łatwiej było złapac Waszą energię, a nie kogoś innego.... na M może byc Monika Marysia Magda itd... Cytuj
protina Napisano 16 Listopada 2011 Napisano 16 Listopada 2011 Droga Madziu, w kartach widac, że chciałabyś odrodzenia związku, ale Aleksander nie myśli o Tobie, a uczucia ma koleżeńskie. Aktualnie jest w okresie kiedy chce się dużo spotykac ze znajomymi i dziewczynami... Karty nie pokazują możliwości Waszego bycia znowu razem. Z jego strony to definitywny koniec. Cytuj
ultraviolet Napisano 16 Listopada 2011 Autor Napisano 16 Listopada 2011 szkoda, moja pierwsza miłość . takie życie. Dziekuję za odpowiedź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi