jass Napisano 16 Listopada 2011 Napisano 16 Listopada 2011 Witam, bardzo proszę o wróżbę, o odpowiedź na moje pytania odnośnie mojej sfery uczuciowej. Czy ja i partner, który się ze mną rozstał do siebie wrócimy, czy z jego strony do definitywny koniec, czy tylko kryzys , który pokonamy i znów będziemy razem? Czy on się związał z inna kobietą, zaangażował w inny związek? Czy jestem mu bliska, czy tęskni, czy o mnie myśli, czy żałuje swojej decyzji? Może to za dużo pytań, ale one wszystkie krążą po mojej głowie. Ja wciąż wierzę, mam nadzieję.... Z góry dziękuję! Judyta 13.04.1977 , Arkadiusz 31.07.1976 Cytuj
syla3 Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 karty wskazują , że On gdzies wyjechał , albo ma taki zamiar i to w celach zarobkowych , bo to jest teraz dla niego najwazniejsze .Ne wystapiła tu inna kobieta , najwazniejsze jest teraz praca dla niego i plany jakie ma zwiazane z przyszłoscia.Z kart wynika , ze jeszcze powróci , ale potem znowu nastapi jakis konflikt , kryzys i on nie bardzo będzie chciał sie okreslic tylko będzie taki niezdecydowany raz bedzie chciał innym razem nie.I w dalszej przyszłosci wynika ze pojawi sie inna kobieta i wasz zwiazek znowu sie zawiesi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi