Skocz do zawartości

Pokrzywy dzieci suknia slubna - prosze o interpretacje snu cyganiche.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ale mialam pogmatwany sen. Nie wiem jakim cudem znalazlam sie z dziecmi swoimi na jakim dachu budynku i z gory patrzylam na mloda pare zmierzajaca w strone kosciola.Nagle po tym znalazlam sie jakbym byla zaproszona na ten slub ale pamietam tylko ze wznosilam toast i pilam czerwone wino a kiedy chcialam dolac wina troche nagle zaczelo leciec z butelki woda hmm (nic z tego snu nie rozumiem) ale potem znalazlam sie na miescie tak jakbym na deptaku byla i siedzialam z dziecmi na lawce nagle podeszla moja mama wziela mnie za reke i powiedziala chodz idziemy zapytalam gdzie? ona do mnie mowila ze musisz sie podleczyc i dalej za reke mnie ciagnela-ja krzyczalam zaczekaj dzieci zostaly na lawce same a ona nie reagowala.

Zaciagnela mnie na jakis plac zabaw dla dzieci i zerwala pokrzywy . kazala mi podniesc sukienke ale okazalo sie ze mialam na sobie biala suknie slubna. Kiedy podnioslam te sukienke ona zaczela mmnie ta pokrzywa po nogach okladac i powiem ze nie czulam bolu lecz taka jakas ulge hmm

wyrywalam sie jej zeby szybko do dzieci biec i tak sie stalo ale nigdzie pozniej nie moglam znalezc dzieci wiec wyzwalam matke ze to przez nia wszystko i powiedzialam ze jej nie chce znac.

Sorki ze takie poplatane ale sama ineczej nie wiedziala byn jak sen opisac.

Edytowane przez bakea
Gość cyganicha
Napisano

Witaj :)

Przepraszam,że czekałaś.Twój sen mówi o smutku w samym serduchu,o Twoich uczuciach, o tym co przeżywasz,co Cię wewnątrz głęboko w Tobie dręczy a przed czym uciekasz.Mówi o wsparciu jakiego pragniesz, o tym czego potrzebujesz.Potrafisz kochać, chcesz kochać i być kochaną choć miłość przynosi także smutek.W uczuciach, sferze emocjonalnej u Ciebie w bliskim czasie będzie lub może już coś się dziać.

Być może masz w sobie jakiś żal do mamy, który tłumisz i o którym nie mówisz głośno. Może być coś co powoduje Twoje nieprzychylne uczucie do niej. W realu mogła mama sprawić Tobie przykrość jakimś swoim postępowaniem. Nie powiedziałaś o tym głośno ale to Cie dręczy. Dlatego też mogło to znaleźć swoje ujście we śnie.Być może czujesz się przez mamę w jakimś sensie ograniczana lub próbuje ona narzucić Tobie swoje zdanie w pewnej sprawie dotyczącej bezpośrednio Twojego życia.

Pozdrawiam cieplutko, spokoju, radości, miłości i wszystkiego co najpiękniejsze Tobie życzę :)