mindfreak Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Witam, Dzisiaj miałem dość dziwny sen. W sumie nic się w nim nie działo oprócz tego, że latałem trzymając się za zwyczajny nadmuchiwany balonik. Co prawda z początku musiałem się odbijać nogami żeby polecieć na jakąś odległość, jednak później zauważyłem, że odpowiedni balans, a w szczególności brak gwałtownych ruchów pozwolił mi na lot. Co prawda nie za wysoko nad ziemią, ale wystarczyło by śmigać po garażu. Jest to coś ciekawego? Cytuj
sikorka11 Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Witaj możliwe,że masz naturę marzyciela I większość rzecz,które robisz nie przynosi Ci żadnych trudności. Cytuj
mindfreak Napisano 17 Listopada 2011 Autor Napisano 17 Listopada 2011 hehehe marzycielem jestem, ale raczej to na tym się kończy Cytuj
Gość LuckyBoy94 Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Bardzo przyjemny sen! świadczy o otwieraniu, pokonywaniu własnych granic. No marzycielem właśnie jak najbardziej, ale to nie jest główny wątek. Jesteś na etapie przyziemności (materializmu, fizyczności) i odpychasz się nogami, a później unosi Cie ten balonik. To moim zdaniem oczywiście, bardzo dobry znak, świadczący właśnie o tym rozwoju, oderwaniu się od tej fizyczności, świata przyziemnego. Właśnie tak jak widziałeś we śnie.. Odpowiedni balast pozwala na lot. Tak sobie myślę, może ktoś się do tego przyczynił? Pozdrawiam Cytuj
mindfreak Napisano 17 Listopada 2011 Autor Napisano 17 Listopada 2011 Tak sobie myślę, może ktoś się do tego przyczynił? Pozdrawiam 10/10 ale to nie jest coś nowego już jakiś czas trwa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi