Skocz do zawartości

Latanie balonikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Dzisiaj miałem dość dziwny sen. W sumie nic się w nim nie działo oprócz tego, że latałem trzymając się za zwyczajny nadmuchiwany balonik. Co prawda z początku musiałem się odbijać nogami żeby polecieć na jakąś odległość, jednak później zauważyłem, że odpowiedni balans, a w szczególności brak gwałtownych ruchów pozwolił mi na lot. Co prawda nie za wysoko nad ziemią, ale wystarczyło by śmigać po garażu. Jest to coś ciekawego?

Napisano

Witaj możliwe,że masz naturę marzyciela ;)

I większość rzecz,które robisz nie przynosi Ci żadnych trudności.

Gość LuckyBoy94
Napisano

Bardzo przyjemny sen! ;)

świadczy o otwieraniu, pokonywaniu własnych granic.

No marzycielem właśnie jak najbardziej, ale to nie jest główny wątek.

Jesteś na etapie przyziemności (materializmu, fizyczności) i odpychasz się nogami, a później unosi Cie ten balonik. To moim zdaniem oczywiście, bardzo dobry znak, świadczący właśnie o tym rozwoju, oderwaniu się od tej fizyczności, świata przyziemnego. Właśnie tak jak widziałeś we śnie.. Odpowiedni balast pozwala na lot.

Tak sobie myślę, może ktoś się do tego przyczynił?;)

Pozdrawiam ;)

Napisano

Tak sobie myślę, może ktoś się do tego przyczynił?;)

Pozdrawiam ;)

10/10 :usmiech_na::tak: ale to nie jest coś nowego już jakiś czas trwa.