Skocz do zawartości

bardzo skomplikowany sen probowalem przetlumaczyc sam ale nie daje rady

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Był piękny dzień , stałem na klifie obserwując morze i widziałem tonący statek pod polska bandera. Na pomoc wysłano łódź podwodna która miała podjąć marynarzy z okrętu ale gdy tylko łódź zbliżyła się do statku i wpłynęła na zatonięta już część po prostu ześliznęła się z niego ponownie do morza . Obróciłem się i poszedłem w druga stronę. Trafiłem na ślub przy torze kartingowym. nie wiem czyj ale było tam kilku moich dobrych znajomych z pracy , koleżanka i mój ojciec który wręczył mi krawat , ale powiedziałem mu ze go nie założę . Następnie udałem się do budynku gdzie byli moi znajomi z moja koleżanką na tym ślubie. Budynek ten przypominał raczej stare pomieszczenia gospodarcze w których hodowano kury ale w środku został przerobiony na część mieszkalna . Znajomi siedzieli w środku i odpoczywali. Wokół budynku był spory trawnik a na tym trawniku leżały wszędzie martwe kury, w większości już same ich szkielety ,niektóre jeszcze opierzone w fazie rozkładu. W jednej z takich rozkładających się kur zrobił sobie gniazdo gołąb i wysiadywał jajka, a kiedy się do niego zbliżyłem wstał, zatrzepotał skrzydłami i obserwując mnie zaczął sobie gruchać.

Potem się obudziłem.

Sen jest dla mnie bardzo nie jasny bo jest w nim za dużo czynników i jeśli ktoś potrafi to proszę o pomoc w interpretacji . Pozdrawiam Matti

PS Pogrubieniem zaznaczyłem czynniki które ja znalazłem ale ktoś może odnalazł tu jeszcze inne