Skocz do zawartości

białe gołębie w srebrnych zbrojach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Proszę o interpretację snu mojego męża.

Siedzieliśmy oboje prawdopodobnie i jeszcze z kimś, choć to nie było ważne z kim. Siedzieliśmy na ławce, w parku albo gdzieś w mieście gdzie kiedyś zwykliśmy przesiadywać. Nagle nadleciało stado białych gołębi, wszystkie były białe i wszystkie były w srebrnych zbrojach. Gdy spojrzał na nie, to tak jakby czas się zatrzymał, wszystkie zawisły tuż przed nami w powietrzu z rozpostartymi skrzydłami i tak wisiały chwilę. Później odleciały, ale na koniec napaskudziły na całą rękę (od ramienia do dłoni) męża.

z góry dziękuję

Gość LuckyBoy94
Napisano

Witam! Przykro mi, ale sen łamie regulamin. Można podawać tylko własne sny.

Sen dobrze "wróży", miły, ładny, sympatyczny..

Tylko właśnie łamie regulamin, bo sny osób 3 trudno się tłumaczy, ale może ktoś się podejmie.

Pozdrawiam ;)

Napisano

acha, to przepraszam, nie wiedziałam, choć raz już mi się udało uzyskać interpretację snu męża, może dlatego, ze przedstawiłam dwa sny, mój i jego, a były podobne. no cóż. męża na pewno nie uda mi się zwerbować na tą stronę. pozdrawiam

Napisano

Witaj możliwe,że Twój mąż wraz z Tobą bardzo dobrze się dogadujecie,on lubi wracać do czasów młodości wspominać to co było i przez to często nie wie co się dzieje, tzn.chodzi taki zakręcony. Przywiązuje wagę do miejsc,które lubi i wraca do nich często to samo z czynnościami. Powinien przestać żyć przeszłością,bo to mu nie wychodzi na dobre.

Ale oczywiście mogę się mylić.

Gość cyganicha
Napisano

Sikorko zapraszam do zapoznania się z Regulaminem.