Skocz do zawartości

prosba o interpretację snu: żmija, jad, nogi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, miałam sen, że moją małą córkę ugryzła żmija (jakby kobra). Nie wiem jak to mozliwe, ale wbiła jej równocześnie dwa zęby w dwie stopy (jeden ząb wbijał się w jedną nogę). Ja nie zdążyłam ją uchronić przed tą żmiją. Wzięłam ją na ręce w bezpieczne miejsce i zaczęłam wysysać jad, chciałam go jakoś wydłubać i wtedy skóra i mięśnie z wierzchu stopy zaczęły się odłamywać. Wyglądało to tak jakby to był jakiś miąż i kawałki z tym jadem odrywałam do kości. Wyglądało to przerażająco. Po chwili patrzę na nóżki mojego dziecka, a one zaczynają się uzupełniać, jakby sięsame regenerowały.

Druga część snu to próbowałam się wspiąć na górę po wysokich schodach drabinkowych z tą samą córką, było mi strasznie niewygodnie bo w jednej ręce trzymałam dziecko, a drugą musiałam się trzymać, z wielkim trudem ale udało mi się wejść.

Proszę o interpretację snów, bo trochę mnie przeraził ten sen o tych rannych nogach.

Cammil

Napisano

Witaj,czy przechodzisz zmoże przez jakiś trudny okres?

Bo sen może mówić,o tym,że w Twoim życiu są jakieś problemy,ciężko Ci jest i te problemy również dotykają Twojego dziecka,takie kłody rzucane pod nogi. Na całe szczęście potrafisz zapanować nad sytuacją i wszystko wraca do normy. I starasz się,aby w Twoim życiu było jak najlepiej ;)

Napisano

Dziękuję za odpowiedź. Obecnie moja córka choruje na jakąś alergię i nie mogę znaleźć przyczyny tej choroby, to mnie najbardziej martwi. Leki nie pomagają, choroba wciąż powraca.

Pozdrawiam