bambino Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 Proszę o wróżbe-chodzi mi o sprawy sercowe - podoba mi pewien chłopak, pracował on z moim tatą, ma na imię Łukasz (daty ur. nie znam), czy jest szansa, aby coś poważniejszego było między nami? Czy w ogóle coś nas połączy ze sobą? Moje imię Małgorzata, ur.18.09.1987 r. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
KatiJo Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 A Ty w ogóle go znasz Małgosiu? Spotkaliście się? Na jakim etapie jest znajomość? Cytuj
bambino Napisano 18 Listopada 2011 Autor Napisano 18 Listopada 2011 Tak, znamy się, z pracy mojego taty, może słaba jest ta nasza znajomość, ale strasznie ciągnie mnie do niego, być może, kiedy mogło coś być, to ja nie byłam zainteresowana, dlatego chciałabym wiedzieć, czy w jakiś sposób ta znajomość bardziej się rozwinie? Czy mam jakieś szanse, czy dać sobie spokój? Cytuj
KatiJo Napisano 22 Listopada 2011 Napisano 22 Listopada 2011 Małgosiu - niestety karty mówią, że z tej mąki chleba nie będzie... Może być romans co najwyżej, ale poważny związek raczej nie. Łukasz nie chce się na razie wiązać z nikim. Nie jest też do końca uczciwy względem Ciebie. Myślę, że gdybyś się postarała udałoby Ci się go uwieść, jednak później pozostałby niesmak i ból. Zastanawiałabyś się co też w nim widziałaś, co Cię zaćmiło... Karty radzą byś dała sobie spokój, a do roku powinien się pojawić ktoś inny, właściwy... Pozdrawiam KatiJo Cytuj
bambino Napisano 22 Listopada 2011 Autor Napisano 22 Listopada 2011 Bardzo dziękuje za wróżbę i za ostrzeżenie, daje mi to do myslenia. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi