Figa_obcasy Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 Śniło mi się, że wyjmowałam powoli długą igłę z kciuka. Była duża i długa. Co to oznacza? Pozdrawiam i witam wszystkich, gdyż jestem tu pierwszy raz Cytuj
Bluebell Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 (edytowane) Witam Figa! Czyli jest to Twój pierwszy raz;-) gratulacje i witamy serdecznie ;-) Czy widziałaś krew, czy była rana? Mogłoby to znaczyć jakieś problemy zdrowotne z kimś z rodziny. W przeciwnym wypadku odczytanie snu jest inne: Ktoś z Twojego bliskiego otoczenia próbuje Ci zaszkodzić (lub jest wrogo nastawiony przeciwko Tobie , np.obmawia) , robi to od dłuższego czasu i bez skrupułów, ale nie jest to ktoś z rodziny, może być bliska koleżanka/przyjaciółka. Będziesz długo się zastanawiała nad "obliczeniem" kto to działa przeciwko Tobie, w końcu się wyjaśni. Poradzisz sobie. Wyjdziesz z całej sytuacji zwycięsko, mimo, że będziesz się czuła rozczarowana postawą tej osoby i zraniona. Czas wszystko pokaże. Pozdrawiam:-) Edytowane 19 Listopada 2011 przez Bluebell Cytuj
Figa_obcasy Napisano 19 Listopada 2011 Autor Napisano 19 Listopada 2011 Nie było rany ani krwi po prostu zaczęłam wyciągać coś spod paznokcia kciuka i okazało się, że to właśnie wielka igła. We śnie nie czułam ani bólu, ani niepokoju, a jedynie zdziwienie. Tak, tak jestem tu pierwszy raz, śni mi się coś codziennie i codziennie pamiętam te sny... Cytuj
Bluebell Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 No to masz moją interpretację, wszystkiego dobrego, powodzenia:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi