Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Potrzebuję czegoś co w miarę szybko zweryfikuję, jako ucząca się.

Jak spędzę jutrzejszy wieczór

Berkano Jera Teiwaz

no chyba jednak w domu sama ze sobą? Trochę się opierniczając, a trochę zmuszając się do przygotowywania projektów, takie nudy raczej, grzebanina... Raczej lipton, myślałam, że się ze znajomymi spotkam, a tu widać bida z nędzą.

Uprzedzę od razu, że zdaję sobie sprawę z tego, że to pytanie może śmierdzieć troskami typu "czy zjem pizzę?" podczas gdy wiem, że na pewno nie zjem, bo nie mam kasy, a i postawić nie ma kto :lol: ale w domyśle pytania oczywiście zawarte są moje chcenia + realne możliwości i ich przekład na tę sobotę.

Ogólnie wnoszę o luz, bo z tego co zdążyłam zauważyć, to mało go w tym dziale, a przynajmniej dużo mniej niż na taro;) Bardziej mi tu o naukę idzie niż o gorączkę sobotniej nocy.

Edytowane przez Czarownica
Napisano

Jak spędzę jutrzejszy wieczór?

Berkano Jera Teiwaz

Nie myślałaś może dziś o jakiejś medytacji? Tak mi się jakoś skojarzyło z harmonizowaniem pierwiastka męskiego i żeńskiego :D

Zdarzeniowo raczej jak pisałaś lipton. W ciepłym bezpiecznym domku siedzieć będziesz, troszku będziesz dumać, może coś poczytasz, czas ci szybko zleci. Za porządki możesz się zabrać w domu, ale nie koniecznie ;)

Napisano

Położyłam się o 6 rano "na chwilę", to miała być krótka przerwa między ćwiczeniami a malowaniem... Właśnie się obudziłam, dzień dobry... :lol:

To już chyba tylko harmonizowanie zostaje :lol:

Napisano

Masz ochotę zacząć coś nowego, będziesz się starała coś zrobić, porządki robić albo coś zacząć to zbyt trudne, może poczekać, skończy się na takim "nicnierobieniu"- telewizja , muzyka, domowe spa, medytacja.

Napisano

Weryfikuję to "obowiązki", harmonizujące pierwiastki :lol:

Brat mnie poprosił coby mu zrobić małą rewolucję na głowie, więc wieczorem z musu bardziej niźli z chęci, aczkolwiek w atmosferze ogólnego lenistwa chwyciłam za swe fryzjerskie sekatory;)