Skocz do zawartości

Warsztat nr 61

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra, zaczynamy:)

Będzie łatwo

1. Jak daleko mam do pracy?

2. Jakie przedmioty w większości mnie otaczają?

3. O jakim przedmiocie marzę, by go dostać w prezencie?

4. W jaki sposób spędzę najbliższą niedzielę, 27. listopada i czy mnie to cieszy?

Proponuję zabawę do następnego poniedziałku, czy 28.11.

Buziaki

Napisano

1. Jak daleko mam do pracy?-2 denary- od2 do 20km

2. Jakie przedmioty w większości mnie otaczają?-As mieczy-naukowe, ksiazki

3. O jakim przedmiocie marzę, by go dostać w prezencie?-Królowa mieczy-myslę że bedzie ci pomagal w nauce może laptpa, telewizor, no chyba nie fotel bujany?

4. W jaki sposób spędzę najbliższą niedzielę, 27. listopada i czy mnie to cieszy?-rycerz mieczy - gdzies na wyjezdzie z partnerem i powinnas sie cieszyc.

nie takie proste, ale moze sie cos udało zgadnac.

Napisano

syluś, super, tylko, że to warsztat runiczny:)

Napisano

to dlaczego nie napisałas trudno nie wiedziałam , a Run nie umie.

Napisano (edytowane)

Oj tam zawsze jakaś odmiana ;)

Ja napiszę w czwartek :D (o ile nie zapomnę)

Edytowane przez Weles
Napisano

Ja też odpowiem , jak znajdę trochę czasu żeby się skupić:krecka_dostal_na:

Napisano (edytowane)

1.algiz(o), odala-praca niedaleko domu, w każdym razie w miejscowości w której mieszkasz.

2.ansuz- książki, biurko ewnetualnie instrumenty muzyczne

3.raido, odala, uruz-kojarzy mi się z pierścionkiem, da Ci stabilizację i przyniesie szczęście, pojazd jakiś może ale to chyba nie to.

4.sowilo, hagala-stawiam na podróż i spotkanie uczuciowe ,jakaś odmiana się szykuje, cieszysz się a bardziej ekscytujesz :_boisie:

Buziaki:*

Edytowane przez Aga 22
Napisano (edytowane)

1. Jak daleko mam do pracy? Ansuz, Sowelo o, Perdro o, hmm bardzo blisko, mysle ze mozesz pracowac w domu. Tele praca, lub przez internet.

2. Jakie przedmioty w większości mnie otaczają? Berkano, Raido, Isa o, Włączyć - wyłączyć - elektroniczne, monitory.

3. O jakim przedmiocie marzę, by go dostać w prezencie? Kenaz o, Laguz, Dagaz, Akwarium?

4. W jaki sposób spędzę najbliższą niedzielę, 27. listopada i czy mnie to cieszy? Podczas tasowania wypadły: Teiwaz o, Durisaz o, Jera o, Naudiz o, Nie jestes z tego powodu zadowolona, zostałaś do tego zmuszona, albo opieka nad chora osoba, albo wyjazd np na narty, jesli to drugie uważaj na kontuzje.

Edytowane przez brydziu
Napisano

No i zapomniałem... hihi

1. Jak daleko mam do pracy?: Hagal - niedaleko mi się wydaje. W każdym razie szybko do niej docierasz :D

2. Jakie przedmioty w większości mnie otaczają?: Dagaz, Odala (o), Ansuz - jakieś muzyczne instrumenty? Książki, ale takie mniej znane...

3. O jakim przedmiocie marzę, by go dostać w prezencie?: Raido, Isa, Hagal - Auto?

4. W jaki sposób spędzę najbliższą niedzielę, 27. listopada i czy mnie to cieszy?: Gebo na emocje, Teiwaz, Ehwaz, Odala (o) - myślę, że będzie to jakieś małe przyjęcie, na którym zjawią się bliskie Ci osoby.

Napisano

1. Jak daleko mam do pracy? - pracuję w domu. Opracowuję teksty i zdjęcia. Czasami na zdjęcia trzeba jechać daleko, ale to nie praca lecz przyjemność:) Wszyscy byli blisko

2. Jakie przedmioty w większości mnie otaczają? - książki. Jest ich parę tysięcy, niektóre unikaty. Nie mogę się przez nie swobodnie poruszać. Prawidłowo odpowiedzieli Aga22 i Weles

3. O jakim przedmiocie marzę, by go dostać w prezencie? - piękna, stara lecz działająca maszyna do pisania. Nie odgadł nikt

4. W jaki sposób spędzę najbliższą niedzielę, 27. listopada i czy mnie to cieszy? urodziny mojego bratanka. Nie lubię imprez dla dzieci, więc mnie to spina. Najbliżej prawdy Weles, bo rzeczywiście była prawie cała rodzina.

Weles, gratulacje. Przekazuję warsztatową pałeczkę:)

Napisano
1. Jak daleko mam do pracy? - pracuję w domu. Opracowuję teksty i zdjęcia. Czasami na zdjęcia trzeba jechać daleko, ale to nie praca lecz przyjemność:) Wszyscy byli blisko

2. Jakie przedmioty w większości mnie otaczają? - książki. Jest ich parę tysięcy, niektóre unikaty. Nie mogę się przez nie swobodnie poruszać. Prawidłowo odpowiedzieli Aga22 i Weles

3. O jakim przedmiocie marzę, by go dostać w prezencie? - piękna, stara lecz działająca maszyna do pisania. Nie odgadł nikt

4. W jaki sposób spędzę najbliższą niedzielę, 27. listopada i czy mnie to cieszy? urodziny mojego bratanka. Nie lubię imprez dla dzieci, więc mnie to spina. Najbliżej prawdy Weles, bo rzeczywiście była prawie cała rodzina.

Weles, gratulacje. Przekazuję warsztatową pałeczkę:)

Mam taką maszynę , chętnie bym ją komuś podarowała, ale mój mąż uwielbia zagracać dom , w myśl zasady wszystko może się przydać , nie wybaczył by mi tego hahaha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...