Jump to content

byk+byk

chamomilla

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Guest truskawka

Osobiście uważam, że ma szanse przetrwać oczywiście to zależy od Was samych.

To bardzo zgodna i dobrana para. Czeka ich bardzo stabilne życie. Zarówno Pani jak i Pan Byk lubią życie domatorskie, a największą wagę przywiązują do gotowania i jedzenia. Stabilizacja finansowa jest ich wspólnym celem, nie będą więc kłócić się o wydatki czy sposób oszczędzania. Lubią żyć w spokoju i zgodzie, umiejętnie razem korzystają z przyjemności, jakie daje im życie. Muszą jednak uważać, aby się sobą nie znudzić. Razem przetrwają najgorsze chwile. Ich wzajemne przywiązanie może być stawiane za wzór innym parom. Jeśli jednak dojdzie do zdrady ze strony któregoś Byka, drugi Byk nie zapomni mu tego do końca życia i dalsze wspólne życie nie będzie już możliwe.

Jesteście praktyczni, oddani sobie nawzajem, godni zaufania, ale powściągliwi w okazywaniu uczuć. Łączy Was umiłowanie piękna i przyrody, dlatego marzycie o zamieszkaniu w cichej, malowniczej okolicy. Kochacie dobre jedzenie i wszystkie przyjemności, jakie ze sobą niesie życie.

Źródło - Horoskop partnerski i Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski

• 2 months later...

z mojego doświadczenia: jest fajnie w sferze cileesnej i kulinarnej, szkoda tylko, ze mój byk jest bardzooooooooooooooo oszczędny, to jest porażki, poza tym lubi adorację kobiet, a to mi już bardzo przeszkadza

• 10 months later...
  • 4 months later...

Mój Pan byk jest strasznie wybuchowy i nerwowy co jest przyczyną wielu konfliktów. Poza tym reszte jak narazie da się w nim zmienić np. przekonać go do tego, że warto oszczędzać! Jeśli chodzi o kobiety to wystarczy mu sie bardziej postawić nawet zagrozić utratą swej osoby, a opanuje swoje zainteresowanie innymi kobietami, przynajmniej nie na moich oczach!!