laurka8 Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Jak myslicie czy zwiazek pani rakz 3 dekady z panem rak z 1 dekady ma szanse na szczescie?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 A czemu miałby nie mieć szans? Wg mnie macie szanse i od Was zależy czy ją wykorzystacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 W Waszej naturze leży wierność i przywiązanie do tradycji. Budujecie bliskie stosunki z ludźmi, oparte na uczuciu i zaufaniu. Oboje podtrzymujecie żar domowego ogniska. Jesteście harmonijnym związkiem, gdyż macie podobne potrzeby i upodobania. To bardzo dobre połączenie. Niewiele Znaków Zodiaku tworzy tak zgraną parę, jak Rak z Rakiem. Pozornie w ich związku nie dzieje się wiele, bo Raki niechętnie mówią o swoich uczuciach. Ich serca są jednak zawsze pełne obaw i emocji. Raki gotowe są pierwsze wycofać się, kiedy tylko poczują, że druga osoba traci nimi zainteresowanie. Dlatego prawdziwe zrozumienie i wsparcie znajdują zwykle u boku drugiego Raka. Mowa ciała i subtelne zmiany spojrzenia oznajmiają im więcej, niż najdłuższa przemowa. Dwa Raki potrafią zrozumieć się bez słów, czego zwykle inni nie są w stanie do końca zrozumieć. Małżeństwo dwóch Raków jest zgodne i zwykle cieszy się licznym potomstwem. Dom Raków jest bezpieczną ostoją dla wielu krewnych i przyjaciół. Raki dbają, aby nigdy nie zabrakło w nim pysznego jedzenia i miłości. Źródło - Horoskop partnerski i Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lodka21 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Masakra ja jestem rakiem i mój mąż jest rakiem i...kompletnie nie potrafimy się dogadac, on zawsze chce miec racje i ja tak samo! W niczym nie ma porozumienia, to fakt kiedy jest dobrze rozumiemy sie bez slow i jest nam bardzo dobrze ze soba! Ale klotnie przewarzaja i tego dobrego dlugo sie nie pamieta, czy można tak żyć? Na swoim przykładzie stwierdzam ze rak z rakiem to porazka! Nie wiem moze u Innych par jest inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts