Skocz do zawartości

rak z rakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak myslicie czy zwiazek pani rakz 3 dekady z panem rak z 1 dekady ma szanse na szczescie?..

• 3 tygodnie później...
Gość truskawka
Napisano

A czemu miałby nie mieć szans? Wg mnie macie szanse i od Was zależy czy ją wykorzystacie.

Gość truskawka
Napisano

W Waszej naturze leży wierność i przywiązanie do tradycji. Budujecie bliskie stosunki z ludźmi, oparte na uczuciu i zaufaniu. Oboje podtrzymujecie żar domowego ogniska. Jesteście harmonijnym związkiem, gdyż macie podobne potrzeby i upodobania.

To bardzo dobre połączenie. Niewiele Znaków Zodiaku tworzy tak zgraną parę, jak Rak z Rakiem. Pozornie w ich związku nie dzieje się wiele, bo Raki niechętnie mówią o swoich uczuciach. Ich serca są jednak zawsze pełne obaw i emocji. Raki gotowe są pierwsze wycofać się, kiedy tylko poczują, że druga osoba traci nimi zainteresowanie. Dlatego prawdziwe zrozumienie i wsparcie znajdują zwykle u boku drugiego Raka. Mowa ciała i subtelne zmiany spojrzenia oznajmiają im więcej, niż najdłuższa przemowa. Dwa Raki potrafią zrozumieć się bez słów, czego zwykle inni nie są w stanie do końca zrozumieć. Małżeństwo dwóch Raków jest zgodne i zwykle cieszy się licznym potomstwem. Dom Raków jest bezpieczną ostoją dla wielu krewnych i przyjaciół. Raki dbają, aby nigdy nie zabrakło w nim pysznego jedzenia i miłości.

Źródło - Horoskop partnerski i Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski

• 2 miesiące temu...
Napisano

Masakra ja jestem rakiem i mój mąż jest rakiem i...kompletnie nie potrafimy się dogadac, on zawsze chce miec racje i ja tak samo! W niczym nie ma porozumienia, to fakt kiedy jest dobrze rozumiemy sie bez slow i jest nam bardzo dobrze ze soba! Ale klotnie przewarzaja i tego dobrego dlugo sie nie pamieta, czy można tak żyć? Na swoim przykładzie stwierdzam ze rak z rakiem to porazka! Nie wiem moze u Innych par jest inaczej.