Babs1 Napisano 22 Listopada 2011 Napisano 22 Listopada 2011 Domyślnie widzieć śmierć Śniło mi się że widziałam w lustrze moje odbicie a za mną stała śmierć w męskiej postaci. Inni ludzie nie widzieli tego , zawołałam męża aby to potwierdził- usłyszałam że to nawet nie jest jeszcze lustro , tylko kiedyś nim będzie i że on niczego tam nie widzi ( to znajdowało się w jakimś mieszkaniu jeszcze nie wykończonym )Następnie znalazłam się na przystanku autobusowym , był zmrok, a ja obierałam ogromnym nożem piękne jabłko.Po obraniu skruszyło się , zaraz po tym zobaczyłam jakieś służby mundurowe i przeraziłam się że mnie aresztują,ponieważ nie mogę iść , nie mogę się skoncentrować, wiruje mi świat i nie wiem jak wrócić do domu. Próbowałam iść , zobaczyłam za mną cień jakiejś postaci w kapeluszu,która mnie śledziła byłam przerażona. Obudziłam się z żalem , że przecież mówiłam wszystkim że tak się źle czuję a nikt nie brał tego na poważnie, a ja tracę już świadomość. Jak sądzicie co może oznaczać ten sen , proszę o pomoc. Bardzo mi na tym zależy. Babs1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi