aniusia206 Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Siostrzenica wydarła się na mnie, że ja już ukończyłam studia, a ona jeszcze nie. Byłam przerażona, że tak na mnie bardzo głośno nawrzeszczała. Ona ma 20 lat. Obecnie jesteśmy skłócone ze sobą od 3 lat, gdyż ona mi od zawsze zazdrości wszystkiego ze względu na jej trudne dzieciństwo. Nie odzywamy się do siebie od 3 lat, nawet jak przyjeżdża do mojego rodzinnego domu, nie witamy się nawet. Ona we śnie była ubrana w ciemne ubrania, takie zimowe. Edytowane 23 Listopada 2011 przez aniusia206 Cytuj
Gość cyganicha Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 Aniusia kilka razy już prosiłam, pisz prośby o interpretację snu tak jak należy i zgodnie z regulaminem. Jesteś kilkuletnim użytkownikiem forum, stałą bywalczynią działu snów, więc powinnaś już wiedzieć jak taki post winien wyglądać. Do postów napisanych tak jak obecny, nie pisze się interpretacji. Proszę o edytowanie Twojego postu i napisanie go poprawnie.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi