Skocz do zawartości

dalsze losy związku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam serdecznie! Proszę o wróżbę dot. dalszej wizji mojego związku z Marcinem ur. 06-12-1979r.

Ja urodzona 13 września 1981r

Edytowane przez awenita
Napisano

Niestety ja tego kolorowo nie widzę. Przynajmniej na te chwile. Facet jakiś odizolowany a rozkład zaczyna się od 5 mieczy od zakończenia relacji. Mimo mieszanych uczuc to może tak własnie postąpić Marcin.

On wypada mi w mieczowym krolu a to nic fajnego.

On się wydaje dość samolubna osoba dbajaca o swoje potrzeby i to on jest tym co bierze dużo a bardzo mało daje z siebie. Przykro mi ale na teraz niczego fajnego nie widzę. W sumowaniu sprawiedliwość

czyli chyba rozmowienie się.

Jeżeli ktoś jeszcze bedzie chciał coś dodać od siebie to bardzo proszę.

Niestety moje karty własnie to pokazały.

Napisano

Faktycznie uważam że jest egoistą i samolubem.

Ale mi wmawiał, że ze mnie cholerna księżniczka jest i chciałabym "księcia z Bajki".

Więc ... zasiał we mnie wątpliwości... może rzeczywiście ... może mam za wysokie wymagania...

Ale to nie jest partner do życia - to jakiś twór..., który niby rozumie co do niego mówie ale nic z tym nie robi mimo że przeprasza i przyznaje mi racje ( dla św. spokoju?)

Do tego rodzina i znajomi mi mówią, że zasługuję na kogoś lepszego ...

Myślę poważnie o rozstaniu z tym Panem, już mu to oznajmiłam, ale jak dotarło do niego, że chce odejść i zabrać dziecko, to struchlał i spokorniał.

Jednak przewiduję, że to tylko na chwilę, bo boi się być sam.

Nie chce dziecku zabrać ojca i też nie chcę się poświęcać - bo jest dziecko.

Dlatego chciałam wiedzieć czy coś się mogłoby w tym związku odrodzić... on zmienić...

(bo jest coraz gorzej).

Napisano

Wiesz mieczowy to stały partner. Mądry owszem ale jakoś mu zawsze nie pododze z uczuciami. On woli być praktyczny niż ckliwy. Okazanie uczuc jest dla niego oznaka słabości. Chociaż owszem potrafi kochać i to bardzo. Natomiast wiem ze może to być bardzo meczace.

To tak jak z prezentem da ci mikser bo jest przydatny ale nie kolczyki mimo ze są osobistym prezentem dla Ciebie ...

Decyzja należy do Ciebie a kartami nie ma co się sugerować. Facet jest jaki jest. Albo to akceptujesz albo nie i wówczas się tylko meczysz.

Napisano (edytowane)

DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ.

Skończyło się "rozmówieniem"... rozwodem..

Edytowane przez awenita