giani0123 Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 witam wszytskich dzis mialam taki dziwny sen otoz bawilam sie z dzieckiem malym( moze ma 2 latka) siedzial na mnie na brzuszku i zrobil kupke w spodenki i polecialo takze troszke na mnie, powiedzcie co to znaczy???jeju jakie mam dziwne sny ostatnio, potem mi sie snilo( po przebudzeniu) ze widzialm mama( jest za granica) ona przyjechala do PL i ja chcialam zostac, ale maz moj pwoiedzial ze pojedziemy i ze ja wroce na wakacje cos takiego, prosze was powiedzcie co to oznacza??? z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie:) Cytuj
sikorka11 Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Witaj wydaję mi się,że większą cześć obowiązków dotyczących Twojego dziecka bierzesz na siebie. Przez co czasami nie masz siły,jesteś wyczerpana. Drugi sen może mówić,o tym,że większość decyzji podejmuje Twój mąż i się jemu podporządkowujesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi