Skocz do zawartości

Cmentarz

Martin666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem dziwny sen...śniło mi się, że...chodzę po cmentarzu...wokół rzędy nagrobków, ale żaden z nich nie ma nazwiska. Nic. Pusta tablica. Żaden, oprócz jednego. I kiedy podchodzę do niego, widzę swoje nazwisko...

Napisano (edytowane)

Nie pomoże mi nikt?:-(

Edytowane przez cyganicha
Napisano

Miałam podobny sen. To było 19 lat temu. Idę po cmentarzu, widzę starą nieznaną mi kobietę, która pyta: czego tu dziecko szukasz? A ja na to: Swojego grobu. Ona: To tu, i wskazuje palcem na nagrobek obok. Patrzę - imię, nazwisko, daty. Data śmierci 1997 lub 1998, już nie pamiętam. Do tej pory nie wiem, jakie znaczenie miał ten sen. Może i z Tobą będzie podobnie?

Napisano

Kurczę:) Fajnie jest wiedzieć, że nie zwariowałem...:( Myślałem, że ja tylko mam takie sny. Dzięki za posta Marisha

Napisano

Te sny wcale nie muszą wskazywać na czyjąś rychłą śmierć.. Bardziej skłaniałbym się ku znaczeniu śmierci znanej z tarota, która oznacza diametralną przemianę w życiu. Może w chwili obecnej następują zdarzenia oznaczające nadchodzące zakończenie jakiegoś etapu w Twoim życiu?

Napisano

Być może. Bardzo często śni mi się moja śmierć. Raz np. leżałem w szpitalu. Na łóżku podpiety pod maszyny. Widziałem jak stali nade mną członkowie mojej rodziny i tak jakbym czekał na kogoś jeszcze. Nagle ta osoba wchodzi. Nie wiem kto to jest. Nie widze twarzy. Po prostu wiem. Czuje wtedy, że "układanka" jest kompletna i umieram.

Napisano

Czeka Cię w Twoim życiu jakaś zmiana może rozstaniez się z przyjaciółka albo zmienisz krąg osób które Cię otaczają np przyjaciół .