Martin666 Napisano 27 Listopada 2011 Napisano 27 Listopada 2011 Miałem dziwny sen...śniło mi się, że...chodzę po cmentarzu...wokół rzędy nagrobków, ale żaden z nich nie ma nazwiska. Nic. Pusta tablica. Żaden, oprócz jednego. I kiedy podchodzę do niego, widzę swoje nazwisko... Cytuj
Martin666 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Nie pomoże mi nikt?:-( Edytowane 30 Listopada 2011 przez cyganicha Cytuj
marisha Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Miałam podobny sen. To było 19 lat temu. Idę po cmentarzu, widzę starą nieznaną mi kobietę, która pyta: czego tu dziecko szukasz? A ja na to: Swojego grobu. Ona: To tu, i wskazuje palcem na nagrobek obok. Patrzę - imię, nazwisko, daty. Data śmierci 1997 lub 1998, już nie pamiętam. Do tej pory nie wiem, jakie znaczenie miał ten sen. Może i z Tobą będzie podobnie? Cytuj
Martin666 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Napisano 4 Grudnia 2011 Kurczę Fajnie jest wiedzieć, że nie zwariowałem... Myślałem, że ja tylko mam takie sny. Dzięki za posta Marisha Cytuj
Ush Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Te sny wcale nie muszą wskazywać na czyjąś rychłą śmierć.. Bardziej skłaniałbym się ku znaczeniu śmierci znanej z tarota, która oznacza diametralną przemianę w życiu. Może w chwili obecnej następują zdarzenia oznaczające nadchodzące zakończenie jakiegoś etapu w Twoim życiu? Cytuj
Martin666 Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Napisano 4 Grudnia 2011 Być może. Bardzo często śni mi się moja śmierć. Raz np. leżałem w szpitalu. Na łóżku podpiety pod maszyny. Widziałem jak stali nade mną członkowie mojej rodziny i tak jakbym czekał na kogoś jeszcze. Nagle ta osoba wchodzi. Nie wiem kto to jest. Nie widze twarzy. Po prostu wiem. Czuje wtedy, że "układanka" jest kompletna i umieram. Cytuj
aammeba Napisano 6 Grudnia 2011 Napisano 6 Grudnia 2011 Czeka Cię w Twoim życiu jakaś zmiana może rozstaniez się z przyjaciółka albo zmienisz krąg osób które Cię otaczają np przyjaciół . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi