Fen Napisano 27 Listopada 2011 Napisano 27 Listopada 2011 Dzień dobry. Dzisiaj miałem tak bardzo dziwny sen, że aż wstyd mi o nim mówić. Mianowicie jadłem własne kapcie. Pamiętam, że chyba mi smakowały. Jednego zjadłem prawie w całości, a drugiego nadgryzłem... Z daleka wyglądały jak moje futrzaste kapcie na zimę, jednak gdy się im przyjrzałem, zobaczyłem że są zbudowane z jakiejś gąbki, która może być jadalna (coś w stylu papieru ryżowego, tylko bardziej pulchne). Dostrzegłem chyba 3 warstwy - ogólna struktura (zbudowana z pianki), taka jakby skóra i trzecie, inna pianka. Jestem kompletnie zdezorientowany, nie mam żadnego pomysłu co mógłby oznaczać ten sen... Może ktoś z was potrafiłby go zinterpretować? Cytuj
monmoon Napisano 27 Listopada 2011 Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) no ja ci kochany nie pomoge ale niezle sie ubawilam:) ...moze chodzi o to zebys zwrocil uwage na cos, na co zwykle nie zwracasz uwagi. Żeby dostrzec, ze jest to bardziej skomplikowane i ciekawsze niz ci sie wydaje:P Edytowane 27 Listopada 2011 przez cyganicha interp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi