nika345 Napisano 28 Listopada 2011 Napisano 28 Listopada 2011 pisałam do Was wczesniej Kochani z prosba o wróżbę nt mojej przyszłości z pewnym mężczyzną.Od jakiegos czasu nasz związek chyli się ku upadkowi... ale nie to jest moim pytaniem-tylko ktoś-z zasady nie umawiam się z osobami tego poznanymi w pracy-ale mam z Nim ciągły kontakt telefoniczny i smsowy. Wydaje się być interesującym czlowiekiem-wiem,ze duzo pracuje,ze ma wlasną firmę,sporo podróżuje...sporo nas łączy podobnych doswiadczen zyciowych...tych przykrych też. Chciałabym wiedzieć,czy mogę z Nim wiązać jakies plany na przyszłośc-dotychczas spotkalismy sie kilkanascie razy u mnie w pracy-poza pracą jeszcze nie. Cos jest w Nim takiego,ze nie mogłam sie nawet skupić na pracy,coś mnie rozkojarza,co nigdy mi sie nie zdarza. Czy on ma jakies plany wobec mnie? Czy mogę spokojnie całkiem zpaomniec o tamtym poprzednim Mężczyznie i sowje serce/mysli oddać TEMU? Kinga 19/12/1978 Marcin 20/12/1975 z góry dziekuję za pomoc...uwierzcie ,mam mętlik w głowie...nie wiem Kogowybrać,co robić ze swoim sercem Cytuj
syla3 Napisano 28 Listopada 2011 Napisano 28 Listopada 2011 wybrac to musisz sama tu zadna z nas nie bedzie z nim zyła tylko Ty. Cytuj
nika345 Napisano 29 Listopada 2011 Autor Napisano 29 Listopada 2011 wiem ,ze musze sama wybrac-ale czy karty mówią coś na temat tego,a może zupełnie innego mężczyzny?być może to żaden z Nich,tylko ktos zupełnie inny sie pojawi... proszę powróżcie,co karty mówią na temat mojej przyszłości-a konkretnie związków?!jestem zagubiona...nie chcę ,by ktoś się bawił mną...ani ja nie chcę nikogo ranić... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi