Skocz do zawartości

Teatr, Stare Miasto, tulipany, odciety palec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc, Cyganicho!

Po raz kolejny snia mi sie jakies dziwnosci i przychodze po interpretacje.

We snie bylam z Mama na Starym Miescie w Warszawie.

Pod golym niebem wystawiano jakis spektakl, ktory ogladalysmy.

Tuz przed koncem spektaklu wstalam z krzesla i udalam sie do pobliskiej knajpy.

Przed wejsciem stalo wiele osob, ktore znalam z widzenia.

"Przyczepila" sie do mnie jakas dziewczyna i zaczela sie ze mna klocic, cos mi zarzucac.

Odpowiedzialam jej spokojnie i widzialam aprobate dla swojej wypowiedzi u innych.

Powiedzialam, ze musze wracac do Mamy.

Kiedy wrocilam, Mama miala ze soba bukiet tulipanow (zoltych).

Zobaczylam, ze sztuka sie jeszcze nie skonczyla i odeszlam.

Ponownie podeszla do mnie ta dziewczyna, zaczela mowic bardziej skladnie, ale ja nadal nie wiedzialam, o co jej chodzi.

Podeszla do mnie moja Mama i tata tej dziewczyny.

I mowiac - taki ma problem - pokazal nam odciety kawalek palca wskazujacego tej dziewczyny.

A my z Mama odwrocilysmy sie i odeszlysmy.

Na jawie: jestem chora i leze w domu, ale poza tym wszystko super.

Po rozstaniu z partnerem pozbieralam sie zadziwiajaco szybko. Nigdy tak nie bywalo, wiec mi jest troche dziwnie.

Pozdrowienia,

April

Gość cyganicha
Napisano

Cześć April :)

Czuję siłę i radość, uśmiech w Twoim głosie pomimo tego, że jesteś chora. Cieszę się, że tak szybko się pozbierałaś :)))) Bardzo się cieszę.

Najpierw odpowiedz sobie z czym kojarzy Ci się Warszawa i Stare Miasto, miejsce w którym byłaś we śnie. Jakie odczucia towarzyszyły tobie w tamtym miejscu.

Oglądałyście spektakl a szkoda, że nie opisałaś tego co widziałyście. Jakie odczucia wówczas Tobie towarzyszyły. To co widziałyście to ma bezpośredni związek z tym co teraz u Ciebie się dzieje lub zaraz zadzieje. Jeśli odczucia na Starym Mieście i w trakcie spektaklu były pozytywne takie też wydarzenia nastąpią niebawem w realu :) Czuję, że takie własnie przed Tobą niebawem.

Zaś wszystko to co opisujesz dalej mówi o tym co Ty sama przed sobą próbujesz ukryć. Ukryć przed sobą ale i przed innymi., Tym bardziej przed innymi skoro sama przed sobą nie chcesz się do pewnych faktów przyznać. Tamta dziewczyna kłóciła się z Tobą a to wszystko jest tym czego nie mówisz głośno. Tym, z czego sama może nawet nie zdajesz sobie sprawy. To Ty, która zmagasz się ze sprzecznościami jakie czasami możesz w sobie odczuwać. Z tym wszystkim co sama przezywasz. Jeśli są takie konflikty w Tobie to tylko po to, by doprowadzić Cię do rozwoju wewnętrznego.

To wszystko co przykre dla Ciebie, o czym wiesz i mówisz masz za sobą. Najtrudniejsze chwile minęły.Główne plany uległy częściowo zmianie ale jesteś osobą, która ze wszystkim doskonale sobie poradzi :)

Nadzieja dla Ciebie na nowy, inny, dobry etap :)

Zdrówka życzę i wszystkiego co najlepsze :))) Pozdrawiam cieplutko :)))

Napisano

Dziekuje, Cyganicho, za tak szybka odpowiedz!

Tak, zapomnialam dodac, ze caly ten sen (mimo pewnej makabrycznosci), byl dla mnie bardzo pozytywny.

Spektakl byl pozytywny, a Stare Miasto to jedno z moich ulubionych miejsc w Warszawie. =D Moze to glupie, ale tak mam.

Mam nadzieje, ze bedzie tak, jak piszesz - pozytywne zdarzenia na jawie. :)

Dziekuje Ci bardzo za dobre slowa, tez zycze zdrowia!

Pozdrowienia,

April