anana Napisano 1 Grudnia 2011 Napisano 1 Grudnia 2011 Witam, jestem nowicjuszką w białej magii i borykam się z takim oto problemem: chcę wykonać pewien rytuał do którego potrzebne mi są jagody wawrzynu. niestety same jagody dotrą do mnie dopiero w styczniu z Włoch, ale potrzebne mi są na teraz. szukałam w sklepach zielarskich dostępnych u mnie w mieście, w internecie również nigdzie znaleźć nie mogę. więc pytam czy można je czymś zastąpić? rytuał jest dość silny i dotyczy pracy. bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam Cytuj
robstan Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Wawrzyn stosujemy gdy chodzi o powodzenie w interesach, natomiast do finansów ziele angielskie, mandragora, brzoza, pięciornik ,cytryna,owies, len, miesięcznica, sezam, drzewo herbaciane, werbena, aloes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi