SIMONE21 Napisano 2 Grudnia 2011 Napisano 2 Grudnia 2011 Kochana Pani Magdo Wiedziałam,ze znów zwrócę sie do Pani o pomoc.Bardzo ,bardzo proszę powiedzieć,co mnie czeka w mojej relacji z Szymkiem.Straciłam nadzieję i tak bardzo mi źle.Czy moje marzenie się spełni? Data ur.10.06.1977 (ja) i 13.12.1984 (On) Pozdrawiam Marysia Cytuj
Gość Gaja11 Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Witaj Marysiu Położę dla Ciebie Karty dzisiaj wieczorkiem. Ale może być dosyć późnym wieczorkiem. Pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj
SIMONE21 Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Napisano 3 Grudnia 2011 Witam:) Cieszę się,ze Pani odpowiedziała i usłyszała moje wołanie.Oczywiście poczekam,ile będzie trzeba.Z nadzieją... Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Gość Gaja11 Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 Kochana jutro odpowiem już na pewno... Bo dzisiaj jakoś nie mam weny... A nie chcę kłaść Kart jak nie mam weny, bo chciałabym żeby karty ze mną rozmawiały ładnie :-) Jutro odpowiem na 100% A tymczasem przytulam mocno Cytuj
Gość Gaja11 Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Droga Marysiu. Karty pokazały,że mężczyzna o którego pytasz odsunął się od Ciebie. Zrezygnował, przestał się starać. Ale! Daj mu trochę czasu, mimo,iż w waszej relacji nie będzie niestety bardzo kolorowo to ta relacja ma szansę trwać. Musisz jednak liczyć się z tym,że nie będzie on szczególnie wylewny w uczuciach. Dużo rzeczy Ci nie powie - tego co czuje, jakie ma plany. On ma swój świat w którym Ty możesz czuć się ograniczona ale jeśli zaakceptujesz to ta relacja ma szansę trwać... Pozdrawiam. Przesłanie Anielskie: Praca z energią Życie bywa elektryzujące ponieważ samą jego esencję stanowi energia. Twoje ciało to niezwykłe pole energetyczne na które miłość wywiera korzystny wpływ Twoje dłonie i serce są gotowe żeby przekazywać uzdrawiającą energię twoim bliskim i klientom Cytuj
SIMONE21 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Napisano 5 Grudnia 2011 Bardzo dziękuję Pani za odpowiedź. Pozdrawiam M Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi