Skocz do zawartości

odchody, praca - prosze o pomoc w interpretacji

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwszy raz snilo mi sie cos podobnego i szczerze mowiąc jestem zdziwiona tym snem.

Osoba od kttorej zalezy moja kariera zawodowa zrobila kupę, bylo to w moim mieszkaniu, kupa byla na wielu przedmiotach, na zabawkach mojego dziecka itd na mnie nie. Ja zaskoczylam sie tym co ta osoba zrobila, po jakims czasie zaczelam to zbierac i wyrzucac.

Napisano

nie wiem czy to ma znaczenie ale odchody byly bez zapachu, nawet pomyslalam ze ta osoba sie chyba super zdrowo odzywia, nie brzydzilam sie tego sprzatac

Napisano

Witam!

W twoim śnie najważniejszy jest symbol sprzątania po kimś z twojej pracy i symbolizuje to dodatkowe obowiazki a to że cię to nie brzydziło oznacza że jest to poprostu poszerzenie twoich kompetęcji a może wręcz jakąś formę awansu.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

Dziękuje Slawomir. Czy moglabym prosic Ciebie jeszcze o pomoc w interpretacji? jest kilka szczegolow z mojego zycia ktore moga miec zwiazek z tym snem, dręczy mnie to, czy moge pisac na priv do Ciebie?

Napisano

Skoro jest podany kontakt to znaczy że możesz pisać - tylko to utrudnia odsyłanie odpowiedzi zmojej strony także będe odpowiedzi umieszał pod postem.