Skocz do zawartości

Pan Śmierć z kosą i cięcie - 3 sny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pierwszy sen

Znalazłem się z nienacka w jakimś młynie ? wokół szczątki ludzi ja nie mogłem wstać nic tylko patrzeć, patrze stał sobie tam kostuch w kapturze z kosą w ręku i jak zwykle cieszył miche, potem obok zobaczyłem kumpla z klasy żył jeszcze, ale kostuch ściął go, potem bałem się, że moja kolej i zbliżał się z tą kosą machną nademną i z nienacka w szyje, strach odszedł i nie czułem bólu, ale czułem jak krew wypływa mi z tętnicy cały czas starałem się utrzymać świadomość i gdy zamknołem oczy pojawiłem się w domu cały i zdrowy...

drugi sen

rozpijałem z mamą wódkę jakąś na przystanku i mama się podpiła i prowadziłem ją :o

trzeci sen

siedziałem w jakimś koncie w domu (były schody i nie był to mój dom) i starałem się być cicho bo zauważyłem jakiegoś upiora (dziewczynke) chodzącą po domu chciałem ucieć już jak chciałem wyskakiwać przez szybe odbiłem się od niej i zostałem poddany jakimś gonitwom przez żarłoczne zmutowane ryby :o i takie tam nie pamiętam jak się skonczył

Napisano

Pierwszy sen bym przetłumaczyła jako hmmm... "sąd ostateczny", że tak się wyrażę... Machiny ustrojstwa, które ma za zadanie Cię ocenić i ukarać, zostały urochomione.

Drugi: Twoja matka wydaje się oszołomiona, odurzona. Ale to Ty ją prowadzisz... Zataiłeś przed nią coś, mówisz półprawdy.

Trzeci: idziesz cały czas w górę, posuwasz się do przodu, masz ambicje, ale pojawiła się jakaś sytuacja, którą już znasz z przeszłości i to znów powróciło. Szyba, która powinna sie rozbić to znak, że nie masz żadnej możliwości ucieczki, a bardzo pragniesz się uwolnić. Ryby jako takie symbolizują uczucia, zauroczenia, flirty, erotykę etc., w każdym razie miłe i ładne rzeczy ;) Ale te u Ciebie są wynaturzone, agresywne (trochę jak rekin czy pirania, nie uważasz?). Albo ten sen dotyczy Twoich uczuć żywionych do przedstawicielek płci pięknej albo uczuć, emocji w ogóle (zwłaszcza, że te ryby to już raczej potwory, jakie w koszmarach się pojawiają) - ścigają Cię własne problemy.

Hmmm... Tak ode mnie - kłopociki w szkole? ;>

Napisano

tak mam problemy w szkole... a skąd o tym pomyślałaś ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...