Skocz do zawartości

Proszę o interpretacje Cyganicho ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Cię Cyganiocho ;*

Bardzo Cię proszę o interpretacje moich snów . Z góry przepraszam że wszystkiego dokładnie nie pamiętam ale one sa pomieszne...

1) Śniło mi sie że moja mama chciała mnie ze swatać z jakimś mężczyzną który mi sie wcale nie podobał . Pamietam że jego kolor włosów był taki rudawy blond , siedział na krześle w kuchni był zaniedbany/ brudny w jakimś starym rozciągnietym swetrze ( biały w wyblakłe czarne pasy) . Ja z tym mężczyzną nawet nie chciałam rozmawiać a moja mama powiedziała że wszystko jest zaplanowane i nasz ślub bedzie . Po ślubie zamieszkam z nim u jego rodziców a ja stałam i zastanowałam sie jak ja w takim brudzie i smrodzie bede mogła żyć . Wydaje mi sie że ten mężczyzna był szewcem , śmierdział jakimś okropnym klejem .

2) Śniło mi sie że mam chłopaka ( w rzeczywistości go nie mam) i byliśmy w kuchni i był mój brat mama wcześniej ugotowała zupę i kazała nam sobie nalewać . Mój brat pierwszy sobie nalał i wyszedł z kuchni ja nalałam sobie i chłopakowi ta zupa była bardzo gesta i powiedział że sobie nalałam rzadszą i on też taką chce ale ja próbowałam nalać ale nie nie dała ponieważ była taka gesta wiec zanieszałam tą co była w misce i ta zupa zamnieniła sie w taki beżowy budyń a ta zupa była pomidorowa ..

Ten sen był bardzo pomieszny i zabardzo sama nie wiem o co w nim chodzi .

3) Śniło mi sie że razem z mamą pojechałam do ojca mojego narzyczonego on mieszkał na wsi w takim ubogim domu na ścianach były jego zdjecia z młodości mój przyszły mąż był do niego podobym ale ojciec był w młodości od niego przystojniejszy (był wysportowany , miał długie włosy delikatnie falowane ) , w pierwszej chwili nie wiedziałam że to on ale jakiś mężczyzna mi to powiedział i zauważyłam podobieństwo )jego ojciec bardzo mocno sie zmnienił niż na tych zdjeciach , bardzo sie postarzał i inaczej wyglądał miał duży nos , moja mam chciała z jego ojcem porozmawiać gdzie poślubie zamieszkam z mężem ojciec powiedział że nie możemy u niego bo nie mam warunków , moja mama powiedziała że u niej też nie ma i po ślubie bedziemy mieszkać osobno ( w rzeczywistości mam warunki żeby po ślubie zamieszkać w swoim rodzinym domu ) i wróciłyśmy do domu z tego co pamietam byłam w jakimś pomieszczeniu gdzie nie było zbyt jasno i ja mierzyłam suknie ślubną ona sie tak pieknie mieniła/ świeciła przeglądałam sie w niej taka zadowolona , później znalazłam sie w domu i moja mama kazała mi pilnować mojego młodszego brata który ma 16 lat... byłam w domu zobaczyłam że mój brat wsiada do jeepa który stał przed domem był to bardzo drogi samochód ale nie pamietam czyj był , wybiegłam z domu krzyczałam żeby tego nie robił ale odjeciał ja biegłam za nim po drodze spotkałam tego mężczyznę co z nim byłam ale to już chyba był mój maż mówił coś do mnie ja doknełam dłania jego twarzy pocałowałam go w usta lub policzek dokładnie nie pamietam wiem że tego sie nie spodziewał i pobiegłam za bratem , jechała tak myślałam że rozbije samochów zatrzymał sie i zaczeałam sie z nim kółcić że wszystko powiem mamie co on zrobił i pojechał samochodem do domu i ja też wróciłam do domu byłam bardzo zmeczno wiedziała ze mama już jest , w tym śnie byłam cały czas zabiegana na nic nie miałam czasu kiedy go spotykałam zawsze pocałowałam go i mówiłam ze musze pozałatwiać pewne sprawy , stałm w nocy przed domem i rozmawiałam z jakąś dziewczyna widziałam że ktoś stoi w oknie i obserwuje wiedziałam że to ten mężczyzna M ( to ten który mnie zranił ) chciałam zobaczyć jego twarz i patrzyłąm sie w to okno i pomyślałam sobie co co robie?! przecież ja mam męża którego kocham i poszłam do domu .

W rzeczywistości nie utrzymuje kontaktu z tym meżczyzną wybaczyłam mu i zamknałam stary rozdział w życiu wyciągnełam i chce sobie ułożyć z wartościowym meżczyzną który doceni mnie za to jaka jestem i pokocha bez granicznie .

Pozdrawiam Cieplutko ;**