Skocz do zawartości

czarny sweterek, potargane włosy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

śniło mi się, że jestem w biurze u jednej z moich klientek biznesowych. Dziewczyna prowadzi w realu firmę ze swoim mężem. Zawsze jest super kobieco ubrana i ma pięknie ułożone włosy.

We śnie byłam u niej w biurze- ale zmieniła siedzibę na gorszą, na podłodze leżał stary dywan, taki jakie kładzie się w mieszkaniu. Klientka miała dłuższe niż obecnie i potargane włosy, ubrana była w luźny powyciągany sweter koloru czarnego (to do niej niepodobne) i mówiła do mnie ze smutkiem, że mąż ją zostawił i teraz prowadzi firmę sama. Obciągała ten sweter w dół, tak jakby starając się go poprawić, ułożyć jakoś na sobie. Dalszych szczegółów brak. Było mi smutno i jednocześnie wiedziałam, że jest bardzo dzielna i że się nie poddaje.

Noi teraz się zastanawiam po co mi ta wiedza i co ja mam z tym w ogóle zrobić. Przecież nie będę w czasie spotkań biznesowych prawić kazań o tym jak ważne jest dabnie o związek. Oni są razem 3 lata małżeństwem i to już drugie tej Pani a nie dobiła jeszcze 30. ech Może w tym śnie jest wskazówka co z tym zrobić? ktoś coś widzi?

Edytowane przez królewna śnieżka
Napisano

Witam!

Ten sen to obraz twoich przemysleń może nawet półświadomych, pozbieranych spostrzeżeń intuicyjnych wychwytywanych przez nasz móżg i poddawanych swoistej obróce logicznej w czasie snu.

Czemu tak sądze już tłumacze:

Widok jej i jej biura w odniesieniu do rzeczywistości jest zupełnym negatywem a spowodowane jest to tym ze zostawia ją maż - jeżeli wiadziałaś ich razem byc może wychwyciłaś jej spojrzenie pełne zadrości zakochanej kobiety gdy on patrzył na inną kobiete a być może ciebie. Twoja podświadomość taką sytuacje ziterpretowała jako to że ona całą swoją siłę, powność postawy życiowej opiera na szcześciu i spełnieniu w rodzinie a gdy zbrakłao jej "fundamentu" pewnie by się załamała.

Co z tym zrobić?

Obserwować, zobacz jak patrzy na inne kobiety w obecności jej męża a będziesz wiedzieć wszystko odnośnie zanczenia snu.

Pozdrawiam:

Sławomir