Skocz do zawartości

Miłość, bycie śledzonym

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Dzisiaj miałem dziwny sen, aż się przebudziłem w nocy zlany potem [a nie biegałem we śnie :D ]

Dokładnie nie pamiętam snu, ale opiszę to co zapamiętałem.

Czyli tak, jestem z grupą znajomych u jakiegoś znajomego (nikogo z prawdziwych moich znajomych nie przypomina, ale wiem że we śnie to mój znajomy), tam poznaję jego siostrę (przypomina mi jedną koleżankę). Kolejne co pamiętam, że imprezka/spotkanie się kończy, wszyscy wychodzą, a ja z tą poznaną dziewczyną trzymam się za rękę, ale tak żeby nikt nie widział. Następnie znajduję się z nią na randce, wychodzimy z kina i idziemy coś zjeść. Z kina wyszliśmy nocą w nieznanym mi miejscu, a do restauracji wchodzimy w dzień jakby do jakieś wierzy na pustyni :D Wewnątrz jest dużo ludzi i idziemy schodami na prawie ostatnie piętro. Tam zajmujemy miejsce, jemy. Wszystko fajnie jestem szczęśliwy. Nagle znowu znajduje się z nią i z jakimiś znajomymi u brata tej dziewczyny (impreza z początku snu). My nie okazujemy, że jesteśmy ze sobą, a jej brat mówi że wie że z nią jestem, że mu się to nie podoba dlatego wynają swoich kolegów aby nas śledzili - dlatego wie o nas. Ja we śnie jakby rozmyślam i przypominam sobie, że wychodząc z kina ktoś mnie barkiem szturchną i kelner w restauracji był tą samą osobą. Dziwnie się poczółem jak on mówił do nas, że mu się to nie podoba, że jesteśmy razem. Ostatecznie już wyszedłem z tą dziewczyną nie zwracając uwagi na brata trzymając się za ręce i szczęśliwie szliśmy sobie przez miasto ciesząc się tym, że jesteśmy razem.

Taki oto miałem dziwny sen. Ktoś coś może o nim powiedzieć?