Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewien mój znajomy miał wokół siebie wiele energetycznych larw i kilka innych bytów było do niego podłączonych. Chciałem mu pomóc, więc wykonałem rytuał oczyszczenia. Powiedział, że po wszystkim poczuł jakby jakąś lekkość i pozytywne emocje. Jednak coś takiego i na odległość robiłem pierwszy raz. Dlatego zapytałem run jak przebiegło oczyszczenie:

Fehu, Laguz, Ehwaz (o)

Czyli mimo moich niepewności bo to pierwszy raz na odległość, rytuał przebiegł prawidłowo. Rzeka energii którą wysłałem zniszczyła wszelkie negatywne połączenia. Jak to widzicie?

Napisano

Myślę, że się udał. Fehu i Laguz zdają się na to wskazywać, odwrócona Ehwaz wskazuje na rozłąkę, brak jakiegoś kontaktu i porozumienia. Może to być brak połączeń, lub poprostu symbol, że nie masz z tym kimś kontaktu na obecną chwilę.

Napisano

Udac się udał.

Rzeka energii którą wysłałem zniszczyła wszelkie negatywne połączenia.

Patrząc na ostatnią runę rozkładu chyba nie do końca ;)

Napisano

Ja mam takie samo wrażenie, rytuał się udał, ale trzeba będzie go powtórzyć. Coś nie odczepiło się do końca.

Napisano

W moim odczuciu ostatnia runka mówi o właśnie tym zerwaniu wszystkich negatywnych połączeń.

Jednak dziękuję za spojrzenie.

Napisano

Skoro nie masz pewności czy rytuał zadziałał, to zapytaj o energetykę znajomego po oczyszczaniu