Aalice86 Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Witam serdecznie, czy ja mogę prosić o rozkład kart dla mnie i mężczyzny z którym się spotykam. Czy widzi Pani między nami związek na przyszłość czy to tylko bliska przyjaźń? Alicja 29.09.1986 Grzegorz 25.09.1976 Cytuj
syla3 Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 oj Alicjo Grzegorz ma w sercu inna kobiete i jest oschły w stosunku do ciebie co najwyzej dobrze sie wam rozmawia , ale pod jego dyktando.Myslę , ze zauroczył cie inteligencja i wiedza. W sercu maszKapłana czyli sprawy wiary i moralne sa wazne dla ciebie i w głowie masz kobietę mozliwe , ze jego zone . Jest karta siły i namietnosci , która do siebie czujecie , ale uwazaj , zebys sie nie zapetliła . Cytuj
Aalice86 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Napisano 7 Grudnia 2011 hmm.... myślę ze chodzi tu o jego byłą kobietę która jeszcze próbuje go odzyskać bo od 2 miesięcy dopiero nie są razem a wiem ze mu na tym bardzo zależało... jednak ona go zdradziła z innym. My się spotykamy bardzo często, rozmawiamy i miło spędzamy czas ale czy jest szansa ze uda nam sie z tego stworzyć związek? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi