Sylvia30 Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Spotykam sie z młodszym od siebie mężczyzna...mam o bawy co powie jego mama na ten związek. On ma 25 lat a ja jestem kilka lat starsz. Dzis mialam sen ...kiedy u niego bylam , przyjechala do niego mama ...nie bylo by w tym nic nadzwyczajnego ..gdyby nie to ze przywitala mnie jak dobra kolezanke...i byłam pod wpływem alkoholu...nie wiem jakim sposobem ale nagle lezala na łózku bez bluzki...i zauwazylam ze nie ma jednej piersi...Niw mam pojecia co to moze znaczyc...prosze o pomoc... w rozwiazaniu tej zagadki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Potraktowanie jak dobrego znajomego w tym przypadku oznacza Twoje pragnienia, natomiast brak jej bluzki - jest pewnego rodzaju wejściem "w szczegóły", kiedy się okaże, że posiadasz jakieś niedostatki (brak piersi), chodzi o wiek. Pierwsza część snu to Twoje oczekiwania, druga - Twoje obawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el argento Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Mam pytanie do śniącej. Skoro przywitała Cię jak dobrą koleżankę - masz wrażenie, że w realu trochę matkujesz swojemu partnerowi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia30 Posted January 4, 2009 Author Share Posted January 4, 2009 Mam pytanie do śniącej. Skoro przywitała Cię jak dobrą koleżankę - masz wrażenie, że w realu trochę matkujesz swojemu partnerowi? Witam. wrecz przeciwnie...to ja czuje sie przy ,nim jak mała dziewczynka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts