_Selene_ Napisano 9 Grudnia 2011 Napisano 9 Grudnia 2011 Witam ciepło, Bardzo prosiłabym o postawienie mi kart Tarota (pytanie i opis sytuacji zawarłam w PW). Jest to dla mnie bardzo ważne, a niestety nie mogę sama sobie pomóc, nakierować... choć próbowałam.. Co mogłabym Ci ofiarować, za Twój czas i energię goyu? Czekam oczywiście cierpliwie na Twoją odpowiedź. Serdecznie pozdrawiam Cytuj
goya Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 Odpowiem ale muszę wszystko sobie przetrawić i dojrzeć do tego... Napiszę Ci wyjątkowo na PW ze względu na... delikatność materii... Proszę o cierpliwość...:hmmm: Cytuj
_Selene_ Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Napisano 12 Grudnia 2011 Dziękuję Ci goyu. Zdaje sobie sprawę, że jest to dość pokomplikowane, więc oczywiście czekam cierpliwie. Jeśli "dojrzewasz" w obawie o moją reakcję na to co zobaczyłaś w kartach, to uspokajam. Jestem w stanie z dystansem i spokojem podejść do tego co niesie przyszłość. Pozdrawiam Cię ciepło. Cytuj
goya Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Odpowiedź poszła... A za czas i energię wystarczy kliknąć w napis "podziękował/a" pod moim postem... Taki tu mamy obyczaj...:_kwadr: Cytuj
_Selene_ Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Napisano 13 Grudnia 2011 Bardzo Ci goyu dziękuję, mam przed sobą zatem ciężkie wyzwanie.... Jesteś świetna w tym co robisz, a przede wszystkim niesiesz bardzo pozytywne i ciepłe światło Dobra Duszo. Wszystkiego co najlepsze z głębi serducha życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi