monmoon Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 jak w temacie:) co mnie czeka w najblizszym czasie i ogolnie:) ciekawa jestem co mi powiecie;) Cytuj
Gość bakea Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 A czy regulamin nie wymaga imienia i daty urodzenia?? Cytuj
protina Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 bakea zgadza się i dziwne, że osoba mająca ponad 100 postów tego nie wie poza tym monmoon już 1000 razy było powtarzane, że wróżby ogólne zajmują dużo czasu, energii i raczej nie znajdziesz tu osoby, która Ci powróży. chyba, że zadasz konkretne pytanie. Cytuj
monmoon Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Napisano 10 Grudnia 2011 wow:) musze w koncu przeczytac ten regulamin...jezeli musze podawac date i imie to nie chce wrozby;) myslalm,ze prosba i wiazaca sie z nia energia wystarczy. PS.bardzo przepraszam za niedogodnosci zwiazane z moim nieprzeczytaniem regulaminu Cytuj
monmoon Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Napisano 10 Grudnia 2011 bakea zgadza się i dziwne, że osoba mająca ponad 100 postów tego nie wiepoza tym monmoon już 1000 razy było powtarzane, że wróżby ogólne zajmują dużo czasu, energii i raczej nie znajdziesz tu osoby, która Ci powróży. chyba, że zadasz konkretne pytanie. ok.zrozumialam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi