Wrath Napisano 11 Grudnia 2011 Napisano 11 Grudnia 2011 Witam miałem wczoraj krótki sen. Pozwolę sobie przejść odrazu do snu (aby nie marnować Pani cennego czasu) Śniło mi się że jechałem samochodem z koleżankami i kolegami. Nagle radiowóz zajechał nam drogę i nas zatrzymał. Z tego radiowozu wysiadło kilkunastu policjantów i staneli naokoło nas (pamiętam że liczyłem ile ich jest i wyszło 12 lub pechowe 13 :/ ) potem jakaś kobieta (chyba) policjant podeszła po jednej z dziewczyn i powiedziała że musi zapłacić 5tys złoty. Potem kolega i koleżanka zaczeli się kłócić z policją, a ja ich uciszałem i mówiłem żeby się uspokoili. No i to już cały sen. Chciałbym się zapytać co może oznaczać ten sen, jakiś wypadek, lub stłuczkę na drodze? Czy może jakieś problemy z policją? Bo ten sen wygląda mi na coś złego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi