SamaSamotna Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Bankier - na raty Alpinista - zawsze na górze Inżynier - zgodnie z planem Listonosz - dochodzi szybko Polityk - koczy na obietnicach Dentysta - wiadomo, zawsze oralnie Śmieciarz - dochodzi raz w tygodniu Policjant - twardą pałką z kajdankami Szachista - bije konia nawet przy królowej Detektyw - tylko w ciemnościach i incognito Dżokej - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy Piłkarz - jak nie faul, to spalony, nigdy nie może trafić Dostawca pizzy - jak nie dojdzie w 15 minut, to zimny Nurek - ma wielkie ciśnienie, zwłaszcza, gdy jest głęboko Golfista - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek Muzyk - niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta Pracownik Biura Podróży - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca Dealer samochodów - nieważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom ... 1 Cytuj
Anixot Napisano 20 Października 2009 Napisano 20 Października 2009 Ten ostatni rozwala na amen xDDD a miałam taki spaprany humor Cytuj
dab Napisano 20 Października 2009 Napisano 20 Października 2009 hahaha teraz to i ja sie moge posmiac a to juz przekracza wszelkie pojecie YouTube - 20 rzeczy których nie należy mówić do kobiety (Pojedynek z Damianero Runda Pierwsza) Cytuj
Tilka Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 :ok: No chlopaki pojechali po bandzie........ Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 hehe no dobre dobre ciekawe jak w praktyce może już ktoś sprawdził ? hehe Cytuj
kasssiaa93 Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 haha A ja chcę nurka :D:D hehehe albo muzyka I myślę że dyrygent mu nie potrzebny sam by sobie poradził xD Dobreee Pozdrawiam Cytuj
bezimiennaa Napisano 2 Czerwca 2010 Napisano 2 Czerwca 2010 fan power rangers - przy każdej zmianie pozycji "power rangers transformers" informatyk - zna kody dostępu, jest specjalistą od myszek jak mi się jeszcze coś przypomni to dodam Cytuj
Klivtiena Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 ten informatyk niezły, ale i policjant i pracownik biura podróży i dealer samochodów Cytuj
Gość Asmic Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) Programista - dziury łata xd Hydraulik - pozwolcie ze zacytuje "Praca hydraulika nie należy do prac łatwych i przyjemnych. Czasem też wymaga przyjmowania niewygodnych pozycji." Pałkarz (Baseball) - zawsze musi mieć twardego kija Prawnik - czesto sprawa jest z góry przegrana Edytowane 22 Grudnia 2011 przez Asmic Cytuj
BourbonKid Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 Żołnierz - broń zawsze załadowana i gotowa do użycia Strażak - ugasi każde ogniste pragnienie Cytuj
Czarli Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 Informatyk - lubi poklikać myszką (mój zawód) Cytuj
Gość Asmic Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 pilot - lubi czasem odlecieć biegacz - moze krotko i dlugo byle zawsze na mecie być pierwszym Cytuj
mefisto Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Prawnik - dużo gada mało robi :> Pałkarz - wali gdzie popadnie Edytowane 4 Stycznia 2012 przez mefisto Cytuj
lioness Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 Ginekolog-zwinną rękę mam,grzebię sobie tu i tam ;p Cytuj
jarecki83 Napisano 26 Lipca 2016 Napisano 26 Lipca 2016 Siedzą dwie zakonnice pod rozgwieżdżonym niebem. Spoglądają na gwiazdy i jedna mówi: - Widzisz siostro, one świecą i my świecą. Cytuj
radek50 Napisano 25 Stycznia Napisano 25 Stycznia A gdy podczas stosunku oboje fizycznie nic nie robią, tylko w medytacji "słuchają" tego co czują, to co to może być za zawód? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi