SamaSamotna Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 PANI SPOKO: "Bilety na walkę bokserską?! Naprawdę?! Och, kochanie... nie trzeba było..." ZNANA TAKŻE JAKO: Szczęście, Nieoceniona, Kumpel, Mój Typ Babki, Przyjaciółka ZALETY: miła, zgodna i pogodna WADY: kiedyś może zmądrzeć... STARA KŁAPACZKA: "Ty nic nie warty leniu! Jesteś zupełnie do niczego! Przez Ciebie zmarnowałam najlepsze lata mojego życia!!!" ZNANA TAKŻE JAKO: Diabeł Baba, Pani Przykra, Zrzęda, Moja Stara, Cerber ZALETY: przynajmniej zwraca na Ciebie uwagę WADY: skrzeczy gorzej niż te drzwi co to miałeś w zeszłym tygodniu naoliwić... WIECZNIE CHORA: "Och, moja głowa. Moja głowa. Moje stopy. Moje plecy. Mój cellulitis..." ZNANA TAKŻE JAKO: Mięczak, Pani Obolała, Płaksa ZALETY: jest przewidywalna... WADY: ...niestety PANI SZEF: "Stój prosto! Załóż inny krawat! Obetnij te kudły! Zarób wreszcie trochę grosza! No nie gap się tak na mnie!" ZNANA TAKŻE JAKO: Sierżant, Pani Wiem-Wszystko, Kula u Nogi, Tak Jest Mamo ZALETY: często ma rację... WADY: ...no i co z tego? WIECZNIE NIEZADOWOLONA: "No nie wiem... Chyba zmienię pracę, samochód, kolor włosów, dom..." ZNANA TAKŻE JAKO: Pani Lubię Narzekać, No Nie Wiem, Ojejkujejkujejku ZALETY: łatwo można zachwiać jej pewność siebie... WADY: jeszcze łatwiej zrobi to ona Tobie... KOBIETA BEZ ZAHAMOWAŃ: "HEJ! Mam super pomysł! Upijmy się i kochajmy się na trawniku przed domem! Już kiedyś to robiłam i było super!" ZNANA TAKŻE JAKO: Pani Szybka, Dajka, Dobre Chwile ZALETY: większy ubaw niż picie samemu! WADY: nie można na niej polegać - często zjeżdża z klifów samochodem, jeśli wcześniej coś piła SAMA POWAGA: "Nie widzę nic zabawnego w tych obrazkach? One na pewno mają rozśmieszać?!" ZNANA TAKŻE JAKO: Pani Zero Ubawu, Zimna Ryba, Góra Lodowa ZALETY: przyjaciele będą Ci współczuć WADY: nie będziesz miał żadnych przyjaciół... KOBIETA Z MARSA: "Mam nadzieję, że po mojej prezentacji tanecznej zrozumiesz co mi w naszym związku nie odpowiada." ZNANA TAKŻE JAKO: Nawiedzona, świrnięta, Wariatka, Uzdolniona Artystycznie ZALETY: da ci rozrywkę jakiej nigdzie nie zaznasz... WADY: będzie czytać swoją poezję na głos... IDEAŁ: "Jest mi z Tobą dobrze i akceptuję Cię takim jakim jesteś, mój Ty przystojny geniuszu. Myślę, że powinniśmy się kochać. TU I TERAZ!" ZNANA TAKŻE JAKO: Ta Jedyna, Bogini, Boska, Cudowna ZALETY: zabawna, inteligentna, wierna WADY: nigdy jej nie spotkasz.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Bossskie . Coś takiego o facetach dawaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josephina Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Nom o facetach też miło by było przeczytać coś w tym stylu ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agneshka Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Super post Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teri007 Posted August 31, 2011 Share Posted August 31, 2011 hehehe a ja jestem chyba z Marsa w takim razie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astartee Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 uśmiałam się na maksa z tego - Ideał najlepszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts