Gość marg Napisano 11 Grudnia 2011 Napisano 11 Grudnia 2011 Uprzejmie proszę o wróżbę dotyczącą 2012r. Co przyniesie mi nadchodzący rok? Małgorzata ur. 10.06.1984 o godz. 21.40. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj
goya Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Małgosiu Droga... Przeczytaj proszę moją prośbę i ...doprecyzuj swoją http://www.ezoforum.pl/prosby-o-wrozb%EA/52003-od-goyi-do-wszystkich-czekajacych-na-odczyt.html#post464255 Cytuj
Gość marg Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Przepraszam bardzo za niedociągnięcia. Pytań mam dwa czy uda mi się pogodzić pracę ze studiami i zrealizować swoje marzenia z tym związane oraz czy spotkam w 2012 miłość Z góry dziękuję Cytuj
goya Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Małgoś... Łatwo nie będzie... Zwłaszcza na początku... Możesz mieć problem z organizacją czasu i poczucie - uwiezienia, zniewolenia.. Jakiś problem( nie wiem jaki, wiec nie dopytuj) może spowodować konieczność wprowadzenia jakiś radykalnych zmian... Może coś zawalisz albo będziesz tego bliska? Stresujace to dla Ciebie będzie bardzo ... Ale - finalnie będziesz zadowolona... Czyli poradzisz sobie z problemem... Te marzenia związane z pomyślną realizacją powyższych zamierzeń trochę się pokomplikują... Podejdź więc na spokojnie do "tematu" i ... z otwartością... Na ..różne możliwości i nieprzewidziane okoliczności... Bo wiesz, przeciwieństwa są po to, by z nimi walczyć Co do tej miłości... Raczej szansa na namiętny romans... I taki stan walki wewnętrznej - chciałabym stabilizacji, związku, rodziny i ... nie chciałabym.... Ale dobrze Ci będzie .... Tzn. wszystko co się będzie działo, mimo niedogodności, da Ci - paradoksalnie - takie poczucie - komfortu wewnętrznego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi