madzia4004 Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 witam chodzi mi o kraków. no a jesli juz nie ma na to szans to moze przez neta?? hm co myslicie - powiem ze nie znam sie na tym zupełnie Cytuj
szafranek Napisano 12 Grudnia 2011 Napisano 12 Grudnia 2011 Na małym rynku jest księgarnia ezoteryczna, są tam nie tylko książki a czy jest talizman anielski to idź i się przekonaj pozdrawiam Cytuj
madzia4004 Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Napisano 13 Grudnia 2011 no to już znalazłam,wiem ze tam jest teraz kolejna rzecz - podobno trzeba go oczyścić czy ktoś mógł by opisać jak powinien wyglądać taki rytuał ? Cytuj
szafranek Napisano 13 Grudnia 2011 Napisano 13 Grudnia 2011 Sposobów jest wiele, możesz oczyścić pod bieżącą wodą jednocześnie wizualizując, że się oczyszcza, możesz włożyć do roztworu z soli morskiej czy kamiennej, możesz nad kadzidełkiem również z wizualizacją, możesz zakopać w ziemi na kilka dni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi