Amphetamine Napisano 16 Grudnia 2011 Napisano 16 Grudnia 2011 Śnił mi się potężny wiatr porywający nawet samochody. Ja byłam w mieszkaniu babci, która mieszka w bloku (stałam i wyglądałam przez okno balkonowe). Widziałam jak ten wiatr wszystko niszczy, jak porywa ludzi. Następnie drogą do bloku jechał samochodem mój tato wraz z babcią. Gdy już chcieli wysiąść z auta wiatr porwał je, i rzucił o beton z trzaskiem. Ja w śnie sądziłam już, że ich zabił, przeraziłam się. Nie pamiętam do końca snu, ale wydaje mi się że wtedy wybiegłam z bloku i że mnie też ten wiatr porwał. Co to może oznaczać? Cytuj
Amphetamine Napisano 20 Grudnia 2011 Autor Napisano 20 Grudnia 2011 Podbijam. Bardzo proszę o pomoc.. Cytuj
sikorka11 Napisano 22 Grudnia 2011 Napisano 22 Grudnia 2011 Witaj niszczący wiatr może oznaczać szykujące się oczyszczenie. Możliwe,że masz jakąś trudną,nieprzyjemną sytuację,czujesz,że nie ma wyjścia z tego,ale jeśli wybierzesz dobrze sytuacja może się zmienić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi